Αυτή η σελίδα είναι συμπληρωματική της προηγούμενης. Κάντε click για να επιστρέψετε.

Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

ŠKODA FABIA Εξατομίκευση

Η FABIA ΕΙΝΑΙ ΕΣΕΙΣ

Φανταστείτε την ελευθερία που έχετε στην διάθεσή σας: μπορείτε να επιλέξετε και να ταιριάξετε το χρώμα του βασικού αμαξώματος, της οροφής, των καλυμμάτων από τους εξωτερικούς καθρέπτες, των τροχών και του εσωτερικού. Συνολικά υπάρχουν 124 διαφορετικοί συνδυασμοί – 124 διαφορετικές FABIA με ξεχωριστό στιλ και άποψη. Η ενότητα Γνήσια Αξεσουάρ ŠKODA διευρύνει ακόμη περισσότερο την εξατομίκευση για μία FABIA έτσι ακριβώς όπως την φαντάζεστε!

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΡΟΧΟΥΣ

Μία πληθώρα επιλογών από ζάντες αλουμινίου 15", 16" και 17" είναι διαθέσιμη. Επισκεφτείτε και εμπνευστείτε από την ενότητα ŠKODA Genuine Accessories και επιλέξτε τους τροχούς της προτίμησής σας για τη νέα σας ŠKODA FABIA.

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ FABIA

Οι επιλογές εξατομίκευσης δεν περιορίζονται σε εκείνες για το αμάξωμα. Θα μείνετε εντυπωσιασμένοι από τους χρωματικούς θεματικούς συνδυασμούς των καθισμάτων, των εσωτερικών πάνελ των θυρών, της κεντρικής κονσόλας και του ταμπλό.

ΤΙΜΟΝΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΤΥΛ

Η FABIA διαθέτει διαφορετικά τριάκτινα τιμόνια. Ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού, υπάρχει διαφορετική επένδυση και λειτουργικότητα (με ή χωρίς χειριστήρια για την οθόνη πολλαπλών πληροφοριών).