ŠKODA CITIGO με δωρεάν το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων – μόνο 9.580 €

23. července 2018
Η Kosmocar – ŠKODA, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας της ŠKODA στην Ελλάδα προσφέρει το CITIGO με προτεινόμενη τιμή λιανικής 9.580 €, με δωρεάν το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων

• Η Kosmocar – ŠKODA, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας της ŠKODA στην Ελλάδα προσφέρει το CITIGO με προτεινόμενη τιμή λιανικής 9.580 €, με δωρεάν το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων

• Ένα απο τα δημοφιλέστερα, πιο οικονομικά και ασφαλή αυτοκίνητα πόλης, τώρα γίνεται ακόμα πιο άνετο και ευκολόχρηστο χωρίς επιπλέον επιβάρυνση

• Το δωρεάν αυτόματο κιβώτιο προσφέρεται στην 3θυρη έκδοση Active, των 60 ίππων

• Η συγκεκριμένη προσφορά έχει περιορισμένο χρόνο διάρκειας

Το ŠKODA CITIGO το δημοφιλές αυτοκίνητο πόλης και ένα από τα best-sellers της κατηγορίας του, τώρα γίνεται ακόμα πιο προσιτό και ελκυστικό. Η Kosmocar – ŠKODA, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας της ŠKODA στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη διάθεση του CITIGO με δώρο το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 9.580 €. H συγκεκριμένη προσφορά αφορά στην 3θυρη έκδοση Active, με τον κινητήρα ενός λίτρου, ισχύος 60 ίππων.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία εξαιρετική προσφορά καθώς το αυτόματο κιβώτιο ανεβάζει την πρακτικότητα του μοντέλου σε άλλο επίπεδο. Η κίνηση στην πόλη γίνεται παιχνίδι, με το CITIGO να αποτελεί πλέον την ιδανική πρόταση για οικονομική, ασφαλή και τώρα ακόμα πιο άνετη και ευχάριστη μετακίνηση στις μεγαλουπόλεις.

Με βάρος λιγότερο από 30 κιλά, το αυτόματο κιβώτιο – γνωστό ως ASG – είναι ένα από τα ελαφρύτερα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων που κατασκευάστηκαν ποτέ. Παράλληλα, με αυτό επιτυγχάνεται ακόμα μεγαλύτερη οικονομία καθώς η κατανάλωση βενζίνης είναι μειωμένη κατά 0,1 του λίτρου ανά 100 χλμ., σε σχέση με το χειροκίνητο (4,3 έναντι 4,4 λ./100 χλμ.).

To νέο ŠKODA CITIGO, με μήκος 3,597 μ., πλάτος 1,645 μ. και ύψος 1,478 μ. (το 5-θυρο μοντέλο) είναι ένα από τα μικρότερα αλλά πλέον ευρύχωρα αυτοκίνητα της κατηγορίας του. Με νέο design στο καπό και τον προφυλακτήρα, ανακαινισμένα φώτα ομίχλης, φώτα ημέρας LED και νέα γρίλια ψυγείου στην κλασική γραμμή ŠKODA, είναι και από τις πιο κομψές παρουσίες στην πόλη. Στο εσωτερικό, εντυπωσιάζουν οι άφθονοι χώροι για την κατηγορία και οι πολλές ‘SIMPLY CLEVER’ λύσεις που κάνουν τη ζωή οδηγού και επιβατών πιο εύκολη.

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός τρικύλινδρος των 999 κ.εκ., 60 και 68 ίππων όταν χρησιμοποιείται ως καύσιμο το φυσικό αέριο. Η ασφάλεια που προσφέρει το μοντέλο είναι κορυφαία για την κατηγορία του. Με πέντε αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP, το CITIGO έχει να επιδείξει ανάμεσα σε άλλα Break Assist, φρένα έκτακτης ανάγκης, ηλεκτρονικό έλεγχο σταθερότητας (ESC), σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, ηλεκτρονική εμπλοκή διαφορικού (EDL) κλπ.

Πιο Πρόσφατα Νέα