ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ŠKODA

Με τη Συνδεσιμότητα ŠKODA δεν θα είστε ποτέ αποκομμένοι από τον έξω κόσμο. Όπου κι αν βρίσκεστε, θα είστε πάντα στο επίκεντρο των γεγονότων, πάντα σε επαφή με τους οικείους και φίλους, και θα έχετε πάντα τη βεβαιότητα, ότι υπάρχει διαθέσιμη βοήθεια, έτσι ώστε να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, μείνετε συνδεδεμένοι.

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ŠKODA CONNECT.

Αποχαιρετίστε τις καθημερινές έγνοιες. Πληροφορίες για ελεύθερες θέσεις στάθμευσης, ενεργοποιούμενη με το smartphone θέρμανση εν στάσει, και ενημέρωση για τυχόν κυκλοφοριακή συμφόρηση - Συνδέστε το αυτοκίνητό σας με τον έξω κόσμο και απολαύστε κάθε μέρα στο έπακρο με τις online υπηρεσίες ŠKODA Connect.

SMARTLINK+

Με το σύστημα SmartLink+, το οποίο ενσωματώνει τα Apple CarPlay, Android Auto και MirrorLink®, ο οδηγός μπορεί με το σύστημα infotainment του αυτοκινήτου να χρησιμοποιεί με ασφάλεια το τηλέφωνό του, ενώ οδηγεί. Μπορείτε επίσης να χειριστείτε τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα, να ακούσετε μουσική ή να χρησιμοποιήσετε εύκολα την πλοήγηση μέσω του συστήματος infotainment. Το σύστημα SmartLink+ περιλαμβάνει επίσης της λειτουργία SmartGate. Σας επιτρέπει να συνδέσετε το smartphone σας με το αυτοκίνητο μέσω πρόσβασης Wi-Fi για να δείτε ενδιαφέροντα στοιχεία για τη διαδρομή σας, όπως την οικονομική οδήγηση, τη δυναμική της οδήγησης ή πληροφορίες για service.

APPLE CARPLAY

Το CarPlay ενώ οδηγείτε, παίρνει τις εφαρμογές που επιθυμείτε από το iPhone σας και τις τοποθετεί στην οθόνη του αυτοκινήτου σας. Συμβατό με το iPhone 5 και νεότερες εκδόσεις.

Δείτε περισσότερα

ANDROID AUTO

Το Android Auto επεκτείνει την πλατφόρμα Android στο αυτοκίνητο. Χρησιμοποιήστε οικείες εφαρμογές και υπηρεσίες στην οθόνη του ταμπλό σας. Συμβατό με το Android 5.0 και νεότερες εκδόσεις.

Δείτε περισσότερα

MIRRORLINK®

Είτε θέλετε να διαλέξετε και να ακούσετε μουσική από το smartphone σας, είτε να λάβετε οδηγίες βήμα προς βήμα, όλα αυτά εμφανίζονται στην κεντρική οθόνη.

Δείτε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INFOTAINMENT

Σε όλα τα μοντέλα ŠKODA μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά συστήματα infotainment με οθόνη μεγέθους έως και 9,2”. Όλα λειτουργούν με μεγάλη ταχύτητα και προσφέρουν πολλές λειτουργίες και διεπαφές.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΟΙ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ

Μπορείτε να διατηρείτε επίκαιρους τους χάρτες στο σύστημά σας πλοήγησης και infotainment, χρησιμοποιώντας τη Διαδικτυακή Πύλη Ενημερώσεων (Update Portal).

Δείτε περισσότερα

MYDESTINATIONS

Το MyDestinations είναι ένα διαχειριστικό εργαλείο που σας επιτρέπει την εισαγωγή, δημιουργία και διαχείριση μεμονωμένων ειδικών προορισμών.

Δείτε περισσότερα

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ

Δείτε μια επισκόπηση των φορητών συσκευών που είναι συμβατές με τα ενσωματωμένα συστήματα infotainment της ŠKODA.

Δείτε περισσότερα

ŠKODA MOBILE APPS

Δοκιμάστε τις εφαρμογές της ŠKODA, οι οποίες παρέχουν στο smartphone σας ποικίλες νέες λειτουργίες και πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο. Ελέγξτε εξ αποστάσεως την κατάσταση του αυτοκινήτου σας, παρακολουθήστε ζωντανά αθλητικές εκδηλώσεις, ή παίξτε περιστασιακά κάποιο παιχνίδι. Δείτε την πλήρη επισκόπησή μας όλων των εφαρμογών.