Η εφαρμογή "Επαυξημένης Πραγματικότητας" ŠKODA AR σας προσφέρει τη δυνατότητα να γνωρίσετε καλύτερα το αυτοκίνητο τοποθετώντας το στο περιβάλλον της επιλογής σας πριν επισκεφθείτε μία έκθεση. Η εφαρμογή επίσης, σας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το αυτοκινήτο όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η εφαρμογή ŠKODA AR έχει 2 βασικές λειτουργίες: Έναν visualizer με 14 επιλογές χρωμάτων, 7 διαφορετικά σχέδια ζαντών και 2 επίπεδα εξοπλισμού. Εσείς καλείστε να επιλέξετε το αυτοκίνητο της προτίμησής σας, το οποίο μπορείτε να το παρκάρετε μπροστά από το σπίτι σας,στο γκαράζ σας ή ακόμη και πάνω στο γραφείο σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος του αυτοκινήτου και να το εξερευνήσετε από όλες του τις πλευρές.

Με την τεχνολογία "Επαυξημένης Πραγματικότητας" μπορείτε επίσης να δείτε το εσωτερικό του αυτοκινήτου και τον εξοπλισμό του. Σε αυτή την ενότητα περιγράφονται τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του KAROQ, μέσω μικρών videos που εστιάζουν στα κύρια πλεονεκτήματά του.

Το δεύτερο κύριο χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι ένα διασκεδαστικό test drive στον πλανήτη KAROQ. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαμόρφωση του αυτοκινήτου σας, μπορείτε να το οδηγήσετε σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον το οποίο βασίζεται στις προτιμήσεις διαφόρων δυνητικών αγοραστών του KAROQ.

Σε αυτήν την ενότητα, μπορείτε να εξερευνήσετε τον πλανήτη με το αυτοκίνητό σας ή να μετακινήστε μόνοι σας και να βλέπετε το αυτοκίνητο από όλες τις μεριές. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας στην εφαρμογή μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες, να τις αποθηκεύετε στο κινητό σας και να τις μοιράζεστε με τους φίλους σας.

Για να λειτουργεί σωστά η εφαρμογή συνιστάται iOS11, μία επίπεδη επιφάνεια και επαρκής φωτισμός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ