ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Για τη ŠKODA τα ηλεκτρικά οχήματα είναι κατά παραπάνω από απλά αυτοκίνητα με εναλλακτική πηγή ενέργειας. Ανοίγουν ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στα 125 έτη ιστορίας μας. Επίσης αποτελεί μια ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε τον κόσμο των οικολογικών μοντέλων iV και το πλήρως διασυνδεδεμένο οικοσύστημά τους, κάνοντας την ηλεκτροκίνηση όσο πιο κατανοητή και προσιτή σε εσάς. Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Μέχρι το 2025 η ŠKODA θα προσφέρει πέντε αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα για περισσότερη διασκέδαση και λιγότερους ρύπους. Ελάτε μαζί μας στο μέλλον!

ΜΟΝΤΕΛΑ ŠKODA IV

Το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό ŠKODA CITIGOᵉ iV και το ŠKODA SUPERB iV plug‑in hybrid κάνουν την ηλεκτροκίνηση Simply Clever – προσφέροντας γρήγορη φόρτιση, μεγάλες αυτονομίες, προσιτές τιμές και υψηλή δυναμικότητα. Η γκάμα μοντέλων ŠKODA iV δείχνει τέλεια πώς θα σας μεταφέρουμε στο μέλλον: έξυπνα, αποδοτικά και διασκεδαστικά.

Μάθετε περισσότερα για τα ηλεκτρικά μοντέλα μας:

ŠKODA ENYAQ iV

Αμιγώς ηλεκτρικό SUV. Recharge Your Life.

Δείτε περισσότερα

ŠKODA OCTAVIA iV

Το best seller μας. Γεμάτη στιλ και άνεση αλλά και οικολογική.

Δείτε περισσότερα

ŠKODA SUPERB iV

Το 1ο μας plug-in hybrid. Με αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως 62 km.

Δείτε περισσότερα

ŠKODA CITIGOᵉ iV

Το 1ο ηλεκτρικό ŠKODA. Με αυτονομία έως 260 km.

Δείτε περισσότερα

ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Πως είναι να ζεις σε iV style; Δείτε τη σύντομη παρουσίαση με τα κύρια χαρακτηριστικά των ηλεκτρικών μοντέλων μας για να μάθετε πώς μπορούν να διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα iV διαθέτουν κορυφαία τεχνολογία μπαταριών ιόντων λιθίου με την υψηλότερη δυνατή πυκνότητα ενέργειας, σχεδιασμένη με πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια. Το Σύστημα Διαχείρισης Μπαταρίας εξασφαλίζει τέλεια απόδοση για χιλιάδες κύκλους φόρτισης.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ

Το lifestyle της ηλεκτροκίνησης έχει πολλά πλεονεκτήματα και καθώς η ηλεκτρική επανάσταση θα εξαπλώνεται, τα πράγματα θα γίνονται ολοένα καλύτερα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Είστε έτοιμοι για μια πιο προσεκτική ματιά; Μάθετε περισσότερα για αυτά που πρόκειται να έρθουν με τη σειρά Η Μετακίνηση του Μέλλοντος στο:

300 σημεία φόρτισης

Δεν είναι μόνο τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που είναι σημαντικά για το μέλλον της ηλεκτροκίνησης. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα χρειάζονται φόρτιση. Για αυτό η ŠKODA λειτουργεί και δοκιμάζει ήδη 300 σημεία φόρτισης στα εργοστάσια στην Τσεχία.

Δείτε περισσότερα

Επιδοτήσεις αγοράς, μηδενικός φόρος & διόδια...

Καθώς η ηλεκτροκίνηση εξαπλώνεται οι κυβερνήσεις πολλών χωρών αναζητούν τρόπους για τη στήριξη αυτής της τάσης. Ορίζουν κανόνες που θα κάνουν την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων πιο οικονομική ή ευνοούν τη λειτουργία τους συγκριτικά με τα συμβατικά οχήματα.

Δείτε περισσότερα

Φορτίστε αντί να επισκεφτείτε το βενζινάδικο...

Η ηλεκτροκίνηση δεν έχει να κάνει μόνο με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η δημιουργία των αντίστοιχων υποδομών είναι καθοριστική για την ανάπτυξή της. Οι οδηγοί των ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα προγραμματίζουν πιο προσεκτικά μακρινότερες διαδρομές και αυτό θα αλλάξει σταδιακά τις οδηγικές τους συνήθειες.

Δείτε περισσότερα