ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ

Έχετε σκεφτεί τι θα «έλεγε» το αυτοκίνητό σας για τις οδηγικές σας ικανότητες; Πλέον, μπορείτε να το μάθετε.

Μέσω του ŠKODA Connect LITE ενημερώνεστε για το στιλ οδήγησής σας και λαμβάνετε χρήσιμες συμβουλές για το πώς μπορείτε να οδηγείτε πιο «έξυπνα», εξοικονομώντας καύσιμο και χρήματα.

ΚΥΡΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ


ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Για να απολαύσετε τη συνδεσιμότητα ακόμη και σε ένα ŠKODA 10 ετών, θα χρειαστείτε τα παρακάτω.

Το ŠKODA σας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για ŠKODA που κατασκευάστηκαν μετά το 2008. Ελέγξτε τα συμβατά μοντέλα παρακάτω.

Data Plug

Αποκτήστε τον ειδικό αντάπτορα (data plug) μέσω του Εξουσιοδοτημένου Συνεργάτη Service της επιλογής σας.

Smartphone & App

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε δωρεάν λήψη της εφαρμογής. Διατίθεται για λειτουργικά συστήματα Android (5.0 ή υψηλότερο) ή iOS (9.0 ή υψηλότερο).

ŠKODA ID

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ευρεία γκάμα όλων των χαρακτηριστικών της εφαρμογής, εγγραφείτε και συνδεθείτε με το ŠKODA ID σας.

ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ŠKODA


ŠKODA CITIGO

Μοντέλα από το 2011 και μετά

ŠKODA FABIA

Μοντέλα από το 2010 και μετά

ŠKODA ROOMSTER

Μοντέλα από το 2010 και μετά

ŠKODA RAPID

Μοντέλα από το 2012 και μετά

ŠKODA OCTAVIA

Μοντέλα από το 2008 και μετά

ŠKODA SUPERB

Μοντέλα από το 2008 και μετά

ŠKODA YETI

Μοντέλα από το 2009 και μετά

ŠKODA KAROQ

Μοντέλα από το 2017 και μετά

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ SERVICE

Η επικοινωνία με το εξουσιοδοτημένο σέρβις αυτοκινήτων ŠKODA δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Στην εφαρμογή μπορείτε τώρα να αποθηκεύσετε τον προτιμώμενο συνεργάτη σέρβις σας και να του ζητήσετε ένα ραντεβού μόλις σε λίγα δευτερόλεπτα.

Αν πλησιάζει η λήξη του διαστήματος σέρβις σας ή η κίτρινη προειδοποιητική λυχνία αναβοσβήνει, είναι ώρα να κανονίσετε ένα ραντεβού με τον προτιμώμενό σας συνεργάτη και να απολαύσετε την ανώτερη εμπειρία εξυπηρέτησης μέσω της εφαρμογής. Αν εμπλακείτε σε ατύχημα ή ανάβει η κόκκινη προειδοποιητική λυχνία, πραγματοποιήστε την ΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ, για να λάβετε αμέσως προσωποποιημένη, επαγγελματική βοήθεια. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να καλέσετε την οδική βοήθεια όπου καθοδηγείστε μέσω της εφαρμογής. Η γραμμή εξυπηρέτησης λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Είμαστε πάντα στο πλευρό σας.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Πώς εγκαθιστάτε την εφαρμογή ŠKODA Connect LITE; Είναι πολύ εύκολο και θα χρειαστούν το πολύ 5 έως 10 λεπτά. Σε αυτό το σύντομο video θα σας δείξουμε βήμα - βήμα πώς λειτουργεί η εφαρμογή και πως μπορεί να διευκολύνει τη ζωή σας. Ας ρίξουμε μια ματιά.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η εφαρμογή ŠKODA Connect LITE είναι διαθέσιμη σε εννέα ευρωπαϊκές χώρες προς το παρόν, μεταξύ των οποίων Φινλανδία, Γαλλία, μεγάλη Βρετανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία και Ισπανία. Σταδιακά θα την επεκτείνουμε επίσης σε άλλες αγορές. Θα είναι διαθέσιμη και στη χώρα σας σύντομα; Επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο έμπορο ŠKODA της περιοχής σας για να μάθετε περισσότερα.

DOWNLOAD FOR FREE

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ DATA PLUG ΣΑΣ

Χρειάζεστε επίσης το Data Plug για να μπορεί να λειτουργεί η εφαρμογή ŠKODA Connect LITE στο αυτοκίνητό σας. Η σύνδεσή του απαιτεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και θα μπορέσετε να το κάνετε μόνοι σας. Μπορείτε να το βρείτε στον εξουσιοδοτημένο έμπορο ŠKODA της περιοχής σας. Ενδιαφέρεστε για το προϊόν; Επικοινωνήστε μαζί μας.