ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ŠKODA Connect

Infotainment Online

Συνδέοντας το infotainment σας στο διαδίκτυο ανοίγεται έναν κόσμο online υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των Online Πληροφ. Κυκλοφορίας και της Online Εισαγωγής Διαδρομής.

Care Connect

Το πακέτο παρέχει δυο τύπους υπηρεσίας: Την Υπηρεσία Πρόληψης και Ενημέρωσης που σας συνδέει με την αντιπροσωπεία με την οποία συνεργάζεστε και την Υπηρεσία Απομακρυσμένης Πρόσβασης για απομακρυσμένη διαχείριση του αυτοκινήτου από το κινητό

Κλήση έκτακτης ανάγκης

Σε ένα ατύχημα, συνδέεστε αυτόματα με το Κέντρο Κλήσεων Έκτακτης Ανάγκης της ŠKODA.

Διαδικτυακή Πύλη ŠKODA Connect

Η Διαδικτυακή Πύλη ŠKODA Connect σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε το προφίλ σας εύκολα και βολικά χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή από την άνεση του σπιτιού σας. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε την εφαρμογή κινητών συσκευών ŠKODA Connect για να ελέγξετε το αυτοκίνητό σας με ένα smartphone. Για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες πρέπει να εγγραφείτε και να ενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες μέσω της Διαδικτυακής Πύλης ŠKODA Connect.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ŠKODA Connect - ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ŠKODA Connect - ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ
pdf (5.3 MB)

ŠKODA Connect App

Το ŠKODA Connect συνδέει το αυτοκίνητό σας με το κινητό σας και σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγχετε λειτουργίες του και να επικοινωνείτε με το κέντρο εξυπηρέτησης ŠKODA.