Αυτή η σελίδα είναι συμπληρωματική της προηγούμενης. Κάντε click για να επιστρέψετε.

Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

Όλες οι λεπτομέρειες που ψάχνετε

CITIGOᵉ iV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις αυτοκινήτου

Εξωτερικές και εσωτερικές διαστάσεις, όγκος χώρου αποσκευών

Ασφάλεια

Άλλες λειτουργίες ασφαλείας

Το ŠKODA CITIGOᵉ iV προσφέρει ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς. Εκτός από τα συστήματα ασφαλείας που περιγράφονται παραπάνω, διατίθενται οι εξής λειτουργίες ως βασικός ή προαιρετικός εξοπλισμός:
› Το EDL ενισχύει την επιτάχυνση ή την οδήγηση σε ανηφόρα και αντιμετωπίζει τη μειωμένη πρόσφυση σε έναν από τους κινητήριους τροχούς.
› Το ABS εμποδίζει το μπλοκάρισμα των τροχών κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος κινδύνου ή κατά το φρενάρισμα σε ολισθηρές επιφάνειες.
› Το ASR διασφαλίζει ομαλή εκκίνηση και επιτάχυνση χωρίς σπινάρισμα των τροχών σε ολισθηρές επιφάνειες.
› Ο προαιρετικός έλεγχος συγκράτησης σε ανηφόρα (hill-hold control) βοηθά τους οδηγούς στην ασφαλή εκκίνηση σε ανηφόρα. Το σύστημα ενεργοποιείται σε κλίσεις πέντε τοις εκατό ή περισσότερο και διασφαλίζει εύκολη και ασφαλή εκκίνηση σε ανηφόρα χωρίς τη χρήση του χειρόφρενου.
› Σημεία αγκύρωσης Isofix και Top Tether για τη στερέωση ενός παιδικού καθίσματος στα εξωτερικά καθίσματα της δεύτερης σειράς.
› Τα αναλάμποντα φώτα φρένων μειώνουν τον κίνδυνο σύγκρουσης στο πίσω μέρος, ειδικά κατά την προσέγγιση σημείων κυκλοφοριακής συμφόρησης σε αυτοκινητοδρόμους ή κατά το απότομο φρενάρισμα μπροστά από ένα απρόσμενο εμπόδιο.
› Το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών TPM διατηρεί τον οδηγό συνεχώς ενήμερο για τις πιέσεις των ελαστικών.