Εισαγωγή του ŠKODA Connect, των online υπηρεσιών για να ζείτε την καθημερινότητα στο μέγιστο! Η αγορά όλων ή μόνο μερικών από αυτά τα πακέτα υπηρεσιών θα χαρίσει στο αυτοκίνητό σας μια πληθώρα χαρακτηριστικών, που περιλαμβάνουν ψυχαγωγία καθ' οδόν, φροντίδα και την ασφάλειά σας.

INFOTAINMENT ONLINE

Οι online υπηρεσίες infotainment σας βοηθούν να φτάνετε στον προορισμό σας με άνεση και ασφάλεια, κάθε φορά. Διατίθενται για τα συστήματα infotainment ŠKODA Amundsen και Columbus. Η ισχύς του Service ανανεώνεται περιοδικά.

CARE CONNECT: ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Η Προνοητική Υπηρεσία (Proactive Service) είναι έτοιμη για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε βλάβες ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα που σχετίζεται με την κατάσταση του οχήματός σας. Το αυτοκίνητο επικοινωνεί αυτόματα με ένα κέντρο εξυπηρέτησης ή καλεί για βοήθεια σε περίπτωση μικρού ατυχήματος. Η Προνοητική Υπηρεσία είναι συμβατή με τα περισσότερα συστήματα και μπορεί να περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό ή να είναι προαιρετική.

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Ελέγξτε όλες τις υπηρεσίες λεπτομερώς, παρακολουθήστε βίντεο και εξακριβώστε τη διαθεσιμότητα για συγκεκριμένα μοντέλα και χώρες.

CARE CONNECT: ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Η Απομακρυσμένη Πρόσβαση είναι ένας εντελώς νέος τρόπος ελέγχου του αυτοκινήτου σας διασυνδέοντας το όχημά σας με ένα smartphone. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο σας για να ελέγξετε το αυτοκίνητο και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κατάστασης. Η ισχύς του Service ανανεώνεται περιοδικά. Οι υπηρεσίες Care Connect είναι συμβατές με τα περισσότερα συστήματα infotainment.

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Ελέγξτε όλες τις υπηρεσίες λεπτομερώς, παρακολουθήστε βίντεο και εξακριβώστε τη διαθεσιμότητα για συγκεκριμένα μοντέλα και χώρες.

EMERGENCY CALL/ECALL

Ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό ασφαλείας είναι η Κλήση έκτακτης ανάγκης (περιλαμβάνεται στο πακέτο ŠKODA Connect - Care Connect) ή eCall που είναι δωρεάν για όλη τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου.

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Ελέγξτε όλες τις υπηρεσίες λεπτομερώς, παρακολουθήστε βίντεο και εξακριβώστε τη διαθεσιμότητα για συγκεκριμένα μοντέλα και χώρες.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Επιλεγμένα συστήματα infotainment διαθέτουν το Shop, όπου μπορείτε εύκολα και βολικά να συμπληρώσετε τα πακέτα δεδομένων σας, να επεκτείνετε τις υπηρεσίες σας ŠKODA Connect, και να κατεβάσετε εφαρμογές, όπως Νέα και Καιρός.

ΝΕΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ŠKODA ΣΑΣ

Με αυτή την καινοτόμο τεχνολογία, στο σύστημα σας infotainment μπορείτε εύκολα και βολικά να αγοράσετε νέες λειτουργίες που προηγουμένως έπρεπε να παραγγελθούν πριν ακόμη κατασκευαστεί το αυτοκίνητο. Η τρέχουσα γκάμα που προσφέρεται η οποία μπορεί να διαφέρει από χώρα σε χώρα μπορεί να βρεθεί στο Shop στη Διαδικτυακή Πύλη Connect της ŠKODA ή άμεσα στο σύστημα infotainment του αυτοκινήτου σας.

VIDEOS

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ, ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ŠKODA CONNECT

Η Διαδικτυακή Πύλη Connect της ŠKODA σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα τις υπηρεσίες σας ŠKODA Connect.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ŠKODA CONNECT

Η εφαρμογή ŠKODA Connect σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εξ αποστάσεως και να ελέγχετε το συνδεδεμένο αυτοκίνητό σας ŠKODA.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ŠKODA CONNECT

Απλά ελέγξτε τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών ŠKODA Connect στη χώρα σας.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ŠKODA ΣΑΣ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΑΣ

Γνωρίστε τα τελευταία δεδομένα σχετικά με το όχημα σας μέσω έξυπνων φωνητικών οδηγών. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ρωτήσετε. Τα Amazon Alexa και Google Home τώρα καταλαβαίνουν τις ερωτήσεις σας στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά και ισπανικά χρησιμοποιώντας ένα ηχείο ή την εφαρμογή του smartphone σας. Παρακολουθήστε εύκολα τον τρέχοντα αριθμό χιλιομέτρων σας, τη στάθμη καυσίμου, την αυτονομία, αν το όχημα είναι κλειδωμένο, αν είναι παρκαρισμένο, ή απλά ξεκινήστε τον κλιματισμό ή τη φόρτιση της μπαταρίας στο όχημά σας.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ŠKODA

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τη συνδεσιμότητα και το infotainment: