Τα πάντα σχετικά με το Škoda Connect

Τι είναι το Škoda Connect;

Μάθετε για τις Υπηρεσίες Škoda Connect και απολαύστε τις δυνατότητες που σας προσφέρει στην καθημερινότητά σας.

Ενεργοποίηση και ανανέωση

Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες στο καινούργιο σας όχημα; Ή έχουν λήξει οι υπηρεσίες Škoda Connect;

Λίστα διαθεσιμότητας Škoda Connect

Δεν είστε σίγουροι ποιες υπηρεσίες διατίθενται για το Škoda σας;

Εισαγωγή στις Online Υπηρεσίες

Ζήστε την κάθε ημέρα στο μέγιστο! Η αγορά όλων ή κάποιων πακέτων Škoda Connect θα χαρίσει στο όχημά σας μια πληθώρα νέων χαρακτηριστικών.

Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες

Όλα όσα χρειάζεστε για να εντοπίζετε το όχημα σας σε μεγάλους χώρους στάθμευσης, να ελέγχετε αν είναι κλειδωμένο το όχημα σας ή να καλείτε άμεσα για βοήθεια σε περίπτωση βλάβης στο όχημα σας. Παρακολουθήστε τα παρακάτω βίντεο για να δείτε πως οι συγκεκριμένες υπηρεσίες θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη.

Υπηρεσίες Škoda Connect

Οι υπηρεσίες χωρίζονται σε κατηγορίες. Μπορεί να θέλετε να επεκτείνετε τις δυνατότητες του συστήματος infotainment, να κάνετε ευκολότερο τον έλεγχο της τεχνικής κατάστασης του οχήματός σας ή να αποκτήσετε απομακρυσμένη πρόσβαση στο Škoda σας.

Functions on demand

Ο γρηγορότερος τρόπος για να αποκτήσετε νέα χαρακτηριστικά

Απλά μεταβείτε στο Škoda Connect Shop ή στο κατάστημα (In-Car Shop) του αυτοκινήτου σας. Κατεβάστε λειτουργίες όπως η Πλοήγηση, τα Πρόσθετα Χρώματα για το Ambient Lighting (Ατμοσφαιρικό Φωτισμό) ή τη λειτουργία ελέγχου Μεγάλης Σκάλας (High Beam Control) μέσα σε λίγα λεπτά.

Κλήση Aνάγκης/eCall

Όλα τα καινούρια οχήματα είναι εξοπλισμένα με το eCall, την υπηρεσία κλήσεων έκτακτης ανάγκης για να λάβετε βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος.

Ενεργοποίηση και ανανέωση

Ενεργοποιήστε τις υπηρεσίες Škoda Connect ή ανανεώστε τες.

Ενεργοποίηση σε μόνο 3 βήματα

Βήμα 1

Κάντε λήψη της εφαρμογής MyŠkoda στο κινητό σας τηλέφωνο σας μέσω σάρωσης του κωδικού QR ή κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να επισκεφθείτε τη Διαδικτυακή Πύλη Škoda Connect.

Βήμα 2

Συνδεθείτε μέσω του Škoda ID σας ή δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό.

Βήμα 3

Καταχωρίστε τον αριθμό πλαισίου του οχήματός σας και ακολουθήστε τις οδηγίες για να ολοκληρώσετε την εγγραφή.

Ανανέωση Υπηρεσιών

Συνδεθείτε και ελέγξτε ποιες υπηρεσίες του οχήματός σας πρόκειται να λήξουν.

Το βίντεο με τις οδηγίες βήμα προς βήμα θα σας βοηθήσει να τις ανανεώσετε πολύ εύκολα.

Πρόσθετες επιλογές συνδεσιμότητας

Ανακαλύψτε πρόσθετες επιλογές συνδεσιμότητας και χαρακτηριστικά για το όχημά σας.

Laura

Πείτε απλώς «Ok, Laura!» για να ενεργοποιήσετε το βελτιωμένο σύστημα φωνητικού ελέγχου της Škoda.

Διαβάστε περισσότερα

SmartLink

Το σύστημα SmartLink ενσωματώνει τα Apple CarPlay και Android Auto. Το σύστημα Infotainment του αυτοκινήτου επιτρέπει στον οδηγό να χρησιμοποιεί το τηλέφωνο με ασφάλεια κατά την οδήγηση. Αφού πραγματοποιήσετε μια σύνδεση, μπορείτε να χειριστείτε κλήσεις και μηνύματα, να ακούσετε μουσική ή να χρησιμοποιήσετε την πλοήγηση μέσω του συστήματος Infotainment.

Android Auto

Το Android Auto διευρύνει την πλατφόρμα Android του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήστε οικείες εφαρμογές και υπηρεσίες στην κεντρική οθόνη του αυτοκινήτου σας. Είναι συμβατό με έκδοση Android 5.0 και νεότερη.

Apple CarPlay

Το CarPlay προβάλει τις εφαρμογές που επιθυμείτε από το iPhone σας ενώ οδηγείτε και τις προβάλει στην κεντρική οθόνη του αυτοκινήτου σας. Είναι συμβατό με iPhone 5 και νεότερο.

MyŠkoda

Έχετε τον απόλυτο έλεγχο του αυτοκινήτου σας, όπου κι αν βρίσκεστε με τη νέα εφαρμογή MyŠkoda μέσω του smartphone σας. Ελέγξτε το ποσοστό της μπαταρίας, την κατάσταση του οχήματος σας και διαχειριστείτε τις λειτουργίες φόρτισης απομακρυσμένα με το Powerpass.

MyŠkoda Essentials

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις χρήσιμες λειτουργίες του οχήματός σας όπου και αν βρίσκεστε χρησιμοποιώντας το smartphone σας. Μπορείτε, για παράδειγμα, να δείτε το σημείο στάθμευσης του οχήματός σας και να ελέγξετε εάν το έχετε κλειδώσει. Η εφαρμογή MyŠkoda Essentials σας βοηθάει, να έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχο του οχήματός σας.

Εφαρμογές Infotainment

Προσθέστε στο σύστημα infotainment του οχήματος σας, μία από τις διαθέσιμες εφαρμογές για να δώσετε στο ταξίδι σας τη δική σας διάσταση!

Škoda Connect LITE

Για παλαιότερα οχήματα κατασκευασμένα μετά το 2008 υπάρχει η λύση του Škoda Connect LITE με τη χρήση ενός Data Plug.