Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ

ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Από το 1895, παράγουμε προοδευτικά οχήματα για το σήμερα. Μοντέλα που ήταν πάντα μπροστά από τον καιρό τους. Αυτό το πνεύμα πρωτοπορίας βρήκε αρχικά την έκφρασή του στα ποδήλατα, στη συνέχεια στις μοτοσικλέτες και, τελικά, στα αυτοκίνητα. Είναι η αφοσίωσή μας στην εναρμόνιση της σχεδίασης, της λειτουργικότητας και της καινοτομίας που οδηγεί την εφευρετικότητά μας εδώ και 125 χρόνια. Το 2020, θα αφήσουμε για λίγο το μέλλον, για να κοιτάξουμε το παρόν και να εορτάσουμε το παρελθόν μας.

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ελάτε μαζί μας σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στις αναμνήσεις της ŠKODA, ξεκινώντας από την ίδρυση της εταιρείας το 1895 μέχρι τη σημερινή μέρα, και εξερευνήστε την πλούσια κληρονομιά της, που ξεχειλίζει από σπουδαία αυτοκίνητα και μοναδικές στιγμές.

ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ

Οδηγήστε ένα βίντατζ ŠKODA. Πάτε πίσω στον χρόνο μαζί μας και καθίστε στο τιμόνι ενός L&K ŠKODA 110. Σας περιμένει μια απολαυστική βόλτα στην ιστορική Πράγα, όπου θα μάθετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, όχι μόνο για το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκεστε.

ΙΔΡΥΤΕΣ

Η εμπνευσμένη συνεργασία μεταξύ του Václav Laurin και του Václav Klement και η ίδρυση της κοινοπραξίας τους έθεσε τα θεμέλια για την επιτυχημένη ιστορία της εταιρείας μας.

ΟΡΟΣΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ

Υπήρξαν ορισμένες στιγμές καμπής στην ύπαρξή μας που μας έδωσαν ώθηση και μας υπαγόρευσαν τον δρόμο που έπρεπε να ακολουθήσουμε. Δείτε τις μαζί μας και στη συνέχεια εξερευνήστε όλα τα μοντέλα που έχουμε δημιουργήσει.

ΈΝΑ ΣΥΝΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ

Κάθε όχημα με το φτερωτό βέλος στο καπό του υπογράφει με περηφάνια μια μακρά παράδοση μόνιμης καινοτομίας. Το λογότυπο της ŠKODA καθαυτό έχει αλλάξει επίσης στο πέρας του χρόνου. Δείτε την εξέλιξή του και επισκεφθείτε το μουσείο της ŠKODA σε μια επίσκεψη εκτός ωραρίου.

ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ

Η ιστορία δεν είναι απλά το πέρασμα του χρόνου. Είναι μια συλλογή ιστοριών που παραμένουν διαχρονικές. Για τον εορτασμό της μακρόχρονης κληρονομιάς της ŠKODA δημιουργήσαμε μια χρονική σειρά όχι γεγονότων, αλλά συναισθημάτων. Και δεν υπάρχουν καλύτεροι θεματοφύλακες της κληρονομιάς της ŠKODA από τους ανθρώπους που οδηγούν τα αυτοκίνητά μας.

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Η σύγχρονη ιστορία της ŠKODA πηγαίνει πίσω στο 1991, όταν ενώθηκε με τον Όμιλο Volkswagen. Εκείνη την εποχή, το πρώτο σύγχρονο μοντέλο, το FAVORIT, πωλούνταν ήδη, και είχε αρχίσει τη μετάλλαξη της εταιρείας σε έναν επιτυχημένο κατασκευαστή σύγχρονων οχημάτων. Εξερευνήστε αυτό και άλλα μοντέλα που δημιουργήθηκαν μέσα στον χρόνο.

ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ŠKODA

Γνωρίστε την ιστορία της ŠKODA στο μουσείο μας, όπου θα δείτε τα τελευταία φουτουριστικά πρωτότυπα μαζί με τα εμβληματικά μοντέλα.