Για τη Škoda τα ηλεκτρικά οχήματα είναι κάτι παραπάνω από απλά αυτοκίνητα με εναλλακτική πηγή ενέργειας. Ανοίγουν ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στα 125 χρόνια που μετρά η ιστορία μας. Επίσης αποτελεί μια ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε τον κόσμο των οικολογικών μοντέλων της μάρκας και το πλήρως διασυνδεδεμένο οικοσύστημά τους, κάνοντας την ηλεκτροκίνηση όσο πιο κατανοητή και προσιτή σε εσάς. Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Μέχρι το 2025 η Škoda θα προσφέρει πέντε αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα. Αναμένετε περισσότερη διασκέδαση, χαμηλότερες εκπομπές, περισσότερες δυνατότητες και λιγότερους περιορισμούς. Ελάτε μαζί μας στο ταξίδι του μέλλοντος!

Πόσο γρήγορα μπορείτε να φορτίσετε ένα ηλεκτρικό Škoda;

Σας ενδιαφέρει ο χρόνος φόρτισης του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου Škoda; Ψάχνετε για τους πλησιέστερους δημόσιους φορτιστές Powerpass; Μεταβείτε στην εφαρμογή μας για να ενημερωθείτε και να περιηγηθείτε στο χάρτη των σταθμών φόρτισης.

Ποια είναι η αυτονομία και το όφελος;

Θέλετε να μάθετε πόσο μακριά μπορείτε να οδηγήσετε το ηλεκτρικό σας όχημα με μία μόνο φόρτιση; Χρησιμοποιήστε το εργαλείο υπολογισμού αυτονομίας για να πάρετε μια ιδέα για το πώς μπορεί να επηρεαστεί η εμβέλεια από διάφορους σημαντικούς παράγοντες, όπως οι καιρικές συνθήκες, οι συνθήκες οδήγησης, το προσωπικό στυλ οδήγησης και το φορτίο του αυτοκινήτου.

MyŠkoda App

Συγκρίνετε το τωρινό σας αυτοκίνητο με κινητήρα εσωτερικής καύσης με ένα επιλεγμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Škoda για να διαπιστώσετε αν αξίζει. Με έξυπνα χαρακτηριστικά όπως παρακολούθηση διαδρομής, σύγκριση κατανάλωσης και εκπομπές CO2, μπορείτε να διαπιστώσετε εύκολα αν πρέπει να αλλάξετε από αυτοκίνητο ορυκτών καυσίμων σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Φορτισμένο με συναρπαστικά χαρακτηριστικά

Πως είναι να ζεις με ένα ηλεκτρικό όχημα; Δείτε τη σύντομη παρουσίαση με τα κύρια χαρακτηριστικά των ηλεκτρικών μοντέλων μας για να μάθετε πώς μπορούν να διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.

Ζήστε το στιλ

ΦόρτισηΟδήγησηΣυνδεσιμότηταΠρακτικότητα

Από την άνεση του σπιτιού σας

Οπουδήποτε με ευκολία

Γρήγορα καθ' οδόν

Εντυπωσιακή αυτονομία

Ευέλικτη δυναμικότητα

Οικολογική λειτουργία

Πρακτική συντήρηση

Υπερσύγχρονη συνδεσιμότητα

Τηλεχειρισμός

Παραπάνω από ένα απλό αυτοκίνητο

Ευρύχωρο εσωτερικό

Αξεπέραστος χώρος αποσκευών

Škoda Φορτιστές

Ο φορτιστής Škoda Charger έχει σχεδιαστεί για να φορτίζει τα ηλεκτρικά μοντέλα Škoda στο σπίτι ή στην εργασία. Προσφέρεται επί του παρόντος σε τρεις παραλλαγές, όλες βασισμένες στο AC για φόρτιση του αυτοκινήτου με ισχύ έως 11 kW. Υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο, ώστε να μπορούν να ελέγχονται, για παράδειγμα, μέσω μιας εφαρμογής για κινητά. Η κορυφαία έκδοση προσφέρει μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας. Είναι αυτονόητο ότι ελέγχεται η δυνατότητα εγκατάστασης στο σπίτι σας και αυτό ακολουθείται από την ίδια την εγκατάσταση και την παροχή περαιτέρω υπηρεσιών.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΦΟΡΤΙΣΤΩΝ

Φόρτιση οπουδήποτε με μια κάρτα

Σύντομα θα μπορείτε να πάρετε την κάρτα MyŠkoda Powerpass με την οποία θα έχετε τη δυνατότητα να συνδέεστε στους περισσότερους παρόχους δημόσιας φόρτισης. Με μια κάρτα θα σας επιτρέπεται να φορτίζετε πρακτικά παντού. Επίσης θα μπορείτε να προβάλετε όλα τα δεδομένα φόρτισης και τις πληρωμές σας εύκολα σε μια εφαρμογή. Η κάρτα MyŠkoda Powerpass θα είναι διαθέσιμη το 2021 όταν κυκλοφορήσουν στους δρόμους τα πρώτα Enyaq, και θα σας παρέχει επίσης πρόσβαση στο δίκτυο ταχείας φόρτισης Ionity.

Χρόνοι φόρτισης

Σπίτι

2.3 kW
Συνήθης οικιακή παροχή (AC)
Καλώδιο φόρτισης Mode 2

Χρόνος φόρτισης
(0 - 80% χωρητικότητα μπαταρίας)
Superb iV - 3h 45 min

Ταχεία φόρτιση

50 kW
Δημόσιος σταθμός ταχυφόρτισης (DC)
Καλώδιο Mode 4 (διατίθεται στον σταθμό φόρτισης)
Χρόνος φόρτισης
(5–80% χωρητικότητα μπαταρίας)
Enyaq iV 50 - 50min 

Wallbox / Δημόσια φόρτιση

7.2 kW/3.6 kW 
Wallbox/σταθμός φόρτισης (AC)
Καλώδιο φόρτισης Mode 3

Χρόνος φόρτισης
(5–80% χωρητικότητα μπαταρίας)
Superb iV - 2h 33min
Enyaq iV 50 – 7h 30min

Τεχνολογία μπαταρίας

Όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα διαθέτουν κορυφαία τεχνολογία μπαταριών ιόντων λιθίου με την υψηλότερη δυνατή πυκνότητα ενέργειας, σχεδιασμένη με πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια. Το Σύστημα Διαχείρισης Μπαταρίας εξασφαλίζει τέλεια απόδοση για χιλιάδες κύκλους φόρτισης.

Πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης

Το lifestyle της ηλεκτροκίνησης έχει πολλά πλεονεκτήματα και καθώς η ηλεκτρική επανάσταση θα εξαπλώνεται, τα πράγματα θα γίνονται ολοένα καλύτερα.

Μάθετε περισσότερα από τις συχνές ερωτήσεις

Ηλεκτρικά αυτοκίνηταΜπαταρίεςΗλεκτρικοί κινητήρεςΦόρτιση