Ο ποδηλατικός αγώνας θρύλος, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

O αγώνας L’Étape Greece by Tour de France, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα λάβει χώρα την 1η Απριλίου 2023 στην Αρχαία Ολυμπία.

Πρόκειται για ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός παγκοσμίως, που ήδη φιλοξενείται σε 22 χώρες και προσφέρει μια ανεπανάληπτη ποδηλατική εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Η Škoda ως αποκλειστικός ονομαστικός χορηγός υποστηρίζει αυτή τη μοναδική στιγμή, όπου ο θρύλος του Tour de France συναντά τον ελληνικό μύθο στα μαγευτικά τοπία της Δυτικής Ελλάδας, εκεί όπου γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί αγώνες.

Ερασιτέχνες ποδηλάτες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο θα μοιραστούν τα ίδια συναισθήματα που βιώνουν οι επαγγελματίες ποδηλάτες του Tour de France, καθώς διασχίζουν τα ορεινά ετάπ. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προκαλέσουν τον εαυτό τους, να απολαύσουν έναν απαράμιλλο συνδυασμό ελληνικής φύσης και αρχαίας ιστορίας σε κλειστές διαδρομές και να ζήσουν μια περιπέτεια που θα τους μείνει αξέχαστη.

To Škoda Enyaq iV

θα είναι το επίσημο αυτοκίνητο της διοργάνωσης.

To Škoda Enyaq iV θα είναι το επίσημο αυτοκίνητο της διοργάνωσης, το οποίο θα δώσει την εκκίνηση των αγώνων με τον χαρακτηριστικό αλυτάρχη να βγαίνει από την οροφή του και να καθοδηγεί τους ποδηλάτες των διαδρομών 150km και 75km.

Επισκεφτείτε το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο Škoda στην Expo Area μπροστά από το δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας και δείτε από κοντά το εντυπωσιακό Enyaq Coupé RS iV καθώς και το δυναμικό Škoda Kodiaq RS!

Θέλετε να ζήσετε μαζί μας την ένταση, το πάθος, την αδρεναλίνη;

Λάβετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό στο social media κανάλι Facebook Škoda Greece και διεκδικήστε μία από τις 25 ατομικές συμμετοχές Škoda Cycling Team, για τον κορυφαίο ποδηλατικό αγώνα L’Étape Greece by Tour de France presented by Škoda.