Δυναμικό «παρών» από τη Škoda στο L’Étape Greece by Tour de France

Στις κορυφαίες θέσεις της διοργάνωσης οι αθλητές της Škoda Cycling Team

Με μεγάλη επιτυχία και με τη δυναμική παρουσία της Škoda σε όλη της διάρκεια της διοργάνωσης, ολοκληρώθηκε το «L’Étape Greece by Tour de France presented by Škoda» στην Αρχαία Ολυμπία, στις 1 και 2 Απριλίου 2023. Η Kosmocar - Škoda ως Αποκλειστικός Ονομαστικός Χορηγός και Official Mobility Partner του L’Étape Greece by Tour de France, στήριξε με τον πλέον έμπρακτο τρόπο, τον ποδηλατικό αγώνα L’Étape Greece by Tour de France, που διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ήδη φιλοξενείται σε 22 χώρες προσφέροντας μια ανεπανάληπτη ποδηλατική εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, το επίσημο αυτοκίνητο του «L’Étape Greece by Tour de France presented by Škoda», το αμιγώς ηλεκτρικό Škoda Enyaq iV, καθοδήγησε τους ποδηλάτες των διαδρομών 150km και 75km ενώ έδωσε και την εκκίνηση των αγώνων με τον χαρακτηριστικό αλυτάρχη να βγαίνει από την οροφή του.

Επιπλέον, τρεις κορυφαίοι Έλληνες ποδηλάτες και μέλη της Škoda Cycling Team, οι Γιώργος Μπούγλας, Πολυχρόνης Τζωρτζάκης και Περικλής Ηλίας, εκπροσώπησαν επάξια τη μάρκα στον κορυφαίο ποδηλατικό αγώνα της χρονιάς τερματίζοντας στις κορυφαίες θέσεις.

Ο Γιώργος Μπούγλας πέρασε πρώτος τη γραμμή τερματισμού στη μεγάλη απόσταση των 150 χλμ. σε 4ώρ.13:39 , κάνοντας δική του την κίτρινη φανέλα του Tour de France. Στην ίδια διαδρομή, ο Περικλής Ηλίας κατέκτησε την 5η θέση.

Στη διαδρομή των 75 χλμ. ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης ήταν ο αθλητής που πέρασε πρώτος τη γραμμή τερματισμού μπροστά από το Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας σε 2ώρ.07:57.

Παράλληλα, στην Expo Area μπροστά από το δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας, το κοινό είχε τη δυνατότητα να επισκεφτεί το stand της Škoda με το εντυπωσιακό Enyaq Coupé RS iV και το δυναμικό Kodiaq RS να μαγνητίζουν το ενδιαφέρον και τα βλέμματα!