Περνάτε αρκετό χρόνο πίσω από το τιμόνι; Βελτιώστε το σύστημα infotainment του οχήματος σας με μία από τις πρόσθετες εφαρμογές μας, για να δώσετε στο ταξίδι σας τη δική σας διάσταση!

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;

Ασφαλής οδήγηση

Δεν θα αποσπάται η προσοχή σας με το να κοιτάτε συνεχώς την οθόνη του κινητού σας τηλεφώνου. Όλα θα τα βλέπετε στην οθόνη του συστήματος infotainment σας, ώστε να είναι κοντά στο οπτικό σας πεδίο και να οδηγείτε με ασφάλεια.

Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος

Κάποιες εφαρμογές μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε χωρίς χρέωση για έξι μήνες ή ένα χρόνο και άλλες για πάντα (ανάλογα με την εφαρμογή). Απλώς βεβαιωθείτε ότι οι υπηρεσίες Škoda Connect είναι ενεργοποιημένες και είστε έτοιμοι να τις χρησιμοποιήσετε.

Εύκολη εγκατάσταση

Τις εφαρμογές μπορείτε εύκολα να τις παραγγείλετε, να τις εγκαταστήσετε ή να ενεργοποιήσετε απευθείας στο infotainment του αυτοκινήτου σας ή μέσω της πύλης Škoda Connect – εξ αποστάσεως από την άνεση του σπιτιού σας.

Ποιες εφαρμογές μπορείτε να επιλέξετε;

Εάν είστε κάτοχος ενός Škoda και το όχημα σας διαθέτει ένα πρόσφατο σύστημα infotainment και έχετε ενεργοποιημένες τις υπηρεσίες Škoda Connect, μπορείτε να προσθέσετε λειτουργίες στο σύστημα infotainment του οχήματος σας μέσω των ακόλουθων εφαρμογών. Η διαθεσιμότητα μιας εφαρμογής για το αυτοκίνητό σας μπορεί να ελεγχθεί εδώ.

Powerpass Map

Το Powerpass Map είναι μια εφαρμογή στο σύστημα infotainment του οχήματος που χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του Powerpass από την εφαρμογή My Škoda και την ενσωματώνει στο σύστημα infotainment του Enyaq.

Traffication

Κάντε την οδήγηση σας ασφαλέστερη, παραμένοντας ενημερωμένοι μέσω του συστήματος infotainment για το τι συμβαίνει στη διαδρομή σας. Επιπρόσθετα, λαμβάνετε προειδοποιήσεις εάν εισέρχεστε στην αντίθετη κατεύθυνση του αυτοκινητόδρομου.

Προγραμματισμός Service

Με την υπηρεσία προγραμματισμού Service, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το πότε να προγραμματίσετε ένα service. Ο Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης Service Škoda και το αυτοκίνητό σας θα το φροντίσουν.

Ψηφιακό βιβλίο οδηγιών

Ανάβει μια άγνωστη προειδοποιητική λυχνία ή δεν ξέρετε πώς να αλλάξετε ένα λάστιχο; Με το ψηφιακό βιβλίο οδηγιών έχετε πάντα τις οδηγίες για το αυτοκίνητό σας διαθέσιμες, όπου κι αν βρίσκεστε.

Καιρός

Με την εφαρμογή του καιρού θα είστε πάντα ενημερωμένοι για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην τρέχουσα τοποθεσία σας, αλλά και σε ολόκληρη τη διαδρομή σας.

Calendar

Διατηρήστε τον έλεγχο του προγράμματος σας. Μπορείτε να συνδέσετε το ημερολόγιό σας με τον Google λογαριασμό σας, να ελέγξετε την ατζέντα σας και να πραγματοποιήσετε τηλεδιασκέψεις από το αυτοκίνητό σας.

Νέα

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει στον κόσμο, προσθέτοντας τα αγαπημένα σας κανάλια ειδήσεων στο σύστημα infotainment του οχήματός σας για να μη χάσετε ποτέ τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Επιλέξατε;

Παραγγείλτε, εγκαταστήστε ή ενεργοποιήστε την εφαρμογή απευθείας στο σύστημα infotainment του αυτοκινήτου σας ή online μέσω της πύλης Škoda Connect!

Σας ενδιαφέρουν επίσης

Υπηρεσίες Škoda Connect

Οι εφαρμογές infotainment αποτελούν μέρος των υπηρεσιών Škoda Connect. Δείτε ποιες άλλες υπηρεσίες προσφέρει το Škoda Connect.

Škoda Connect διαθεσιμότητα υπηρεσιών

Δεν είστε σίγουροι εάν ορισμένες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες για το αυτοκίνητό σας; Ελέγξτε τη λίστα διαθεσιμότητας των υπηρεσιών Škoda Connect για τα μοντέλα Škoda.