Με τη λειτουργία «Προγραμματισμός Service» δίνετε τη δυνατότητα στο αυτοκίνητό σας να ενημερώνει απ’ ευθείας τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service της επιλογής σας, σχετικά με την ανάγκη επίσκεψης στο συνεργείο. Μόλις λάβουν τη συγκεκριμένη ειδοποίηση, θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας για να ορίσετε το ραντεβού στο χρόνο που σας εξυπηρετεί.

Τι πλεονεκτήματα προσφέρει;

Έλεγχος τρέχουσας κατάστασης οχήματος

Μπορείτε να ελέγξετε την τρέχουσα κατάσταση του οχήματός σας από την άνεση του αυτοκινήτου σας, όποτε θέλετε μέσω του συστήματος infotainment.

Αυτόματη μετάδοση δεδομένων οχήματος

Το όχημα επικοινωνεί αυτόματα με τον συνεργάτη σέρβις που προτιμάτε όταν χρειάζεται σέρβις. Στη συνέχεια θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να κλείσουν ραντεβού για το σέρβις του οχήματός σας. Επιλέξτε τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service που εσείς θέλετε, έτσι ώστε να σας υπενθυμίζει τις εργασίες συντήρησης που θα πρέπει να γίνουν στο αυτοκίνητό σας.

Στείλτε ένα αίτημα στον προτιμώμενο Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service

Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να στείλετε και εσείς ένα αίτημα ραντεβού στον Προτιμώμενο Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service και να ελέγξετε την κατάσταση που βρίσκεται το αίτημα σας.

Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή

  1. Μεταβείτε στο κατάστημα (In-Car Shop) εντός του αυτοκινήτου
  2. Κατεβάστε την εφαρμογή «Προγραμματισμός Service/Service Scheduling»
  3. Ανοίξτε την εφαρμογή Προγραμματισμός Service.
  4. Εάν δεν έχει επιλεγεί Προτιμώμενος Συνεργάτης Service/ Preferred Service Partner, θα ανακατευθυνθείτε μέσω κωδικού QR στην εφαρμογή MyŠkoda. Εκεί μπορείτε να επιλέξετε τον Προτιμώμενο Συνεργάτη Service και να ενεργοποιηθεί ο Προγραμματισμός Service.
  5. Τώρα, μπορείτε να απολαύσετε την εφαρμογή με όλες τις λειτουργίες της.

Διαθεσιμότητα

Μπορείτε να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα της εφαρμογής για το Skoda σας εδώ. Η εφαρμογή Προγραμματισμός Service είναι διαθέσιμη μόνο για μοντέλα Enyaq και Enyaq Coupé που είναι εξοπλισμένα με λογισμικό ME 3.1 και έχουν ενεργοποιημένες τις υπηρεσίες Škoda Connect.

Περισσότερες εφαρμογές για το σύστημα infotainment

Προσθέστε στο σύστημα infotainment του οχήματος σας, μία από τις διαθέσιμες εφαρμογές για να δώσετε στο ταξίδι σας τη δική σας διάσταση! Μη χάσετε ξανά κάποια συνάντηση, μάθετε τα τελευταία νέα και προετοιμαστείτε για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στον προορισμό σας.