Οποιοδήποτε μοντέλο και αν επιλέξετε από την γκάμα μοντέλων ŠKODA, θα είστε πάντοτε ένας κάτοχος ενός αυτοκινήτου που παρέχει έναν αξεπέραστο συνδυασμό εκπληκτικής σχεδίασης, εξαιρετικού εσωτερικού, των πιο πρόσφατων δυνατοτήτων συνδεσιμότητας και υπερσύγχρονης τεχνολογίας. Τα μοντέλα ŠKODA έχουν σχεδιαστεί ώστε να σας υποστηρίζουν στην καθημερινότητα σας, είτε κάνετε μετακινήσεις με την οικογένειά σας ή πραγματοποιείτε επαγγελματικά ταξίδια. Επιλέξτε το νέο σας ŠKODA.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

ΕΞΗΛΕΚΤΡΙΣΜΕΝΑΣΥΜΒΑΤΙΚΑ

Ηλεκτρικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Plug-in Hybrid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Hybrid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βενζίνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Diesel

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

CNG (Φυσικό αέριο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

OUTDOOR ΜΟΝΤΕΛΑ ŠKODA

Ανεξάρτητα από το αν πηγαίνετε στο παντοπωλείο ή με την οικογένεια σας στα βουνά για μια εκδρομή για σκι - τα πολυχρηστικά μοντέλα θα σας υποστηρίζουν πάντα. Μπορείτε να βασιστείτε σε ένα ανθεκτικό, ισχυρό ŠKODA, ικανό να υπερνικά όλες τις καιρικές συνθήκες, τις επιφάνειες και όλα τα εδάφη. Ένα αυτοκίνητο που πηγαίνει εκεί όπου τα άλλα δεν τολμούν να πάνε. Είναι ώρα να λερωθείτε και να πάτε σε μέρη όπου τα κοινά αυτοκίνητα δεν μπορούν να φτάσουν.

ECO ΜΟΝΤΕΛΑ ŠKODA

Η λήψη μιας περιβαλλοντικά φιλικής προσέγγισης σε ό,τι κάνουμε εμπλέκει όλες τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Καθώς η οδήγηση αποτελεί συνήθως ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας, κατανοούμε την ανάγκη σχεδιασμού αυτοκινήτων τα οποία δεν έχουν επιπτώσεις στο περιβάλλον και παρέχουν, παράλληλα, εξαιρετική οικονομία, εσωτερικό χώρο και άνεση. Όλες οι έξυπνες αποφάσεις που λαμβάνετε κατά την επιλογή του επόμενου αυτοκινήτου σας θα συμβάλουν σε έναν πιο υγιή πλανήτη και σε ένα καλύτερο μέλλον για την οικογένεια σας.

SPORTY ΜΟΝΤΕΛΑ ŠKODA

Επιλέγοντας οποιοδήποτε από τα σπορ μοντέλα της εταιρείας, γίνεστε ένας από μας. Ένα μέλος ενός από τους παλαιότερους συλλόγους με λάτρες των αγώνων αυτοκινήτου στον κόσμο, εδώ και πάνω από 110 χρόνια. Και ακριβώς όπως συνδυάζουμε τα αυτοκίνητα ŠKODA με πρακτικότητα και μελετημένες λύσεις, η αδρεναλίνη και η δίψα για τους αγώνες αυτοκινήτου ρέουν στο αίμα τους στον ίδιο βαθμό. Οι εκδόσεις RS, SportLine και Monte Carlo δεν έχουν τίποτα να κρύψουν. Θα ανυπομονείτε να περάσετε ωραία στο ŠKODA σας - είτε πηγαίνετε για ψώνια, οδηγείτε το βράδυ σε επαρχιακούς δρόμους ή επιταχύνετε για να διασκεδάσετε το Σαββατοκύριακο σε μια πίστα αγώνων αυτοκινήτου.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΨΗΦΙΑΚΟ HUB

Με τη συνδεσιμότητα ŠKODA, δεν θα είστε ποτέ απομονωμένοι από τον εξωτερικό κόσμο. Απολαύστε Online υπηρεσίες ŠKODA για να φτάνετε στον προορισμό σας έγκαιρα και άνετα. Συνδέστε το smartphone σας μέσω της διεπαφής SmartLink για να ελέγχετε επιλεγμένες λειτουργίες άνετα με το σύστημα infotainment. Μπορείτε επίσης να το φορτίζετε ασύρματα στο Phone Box και να το συνδέετε μέσω Bluetooth ή USB έτσι ώστε να είστε πάντα Online.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ŠKODA

Οδηγήστε ένα διαφορετικό όχημα κάθε μέρα. Η επιλογή λειτουργίας οδήγησης – προφίλ οδήγησης και άλλα ενσωματωμένα συστήματα σας επιτρέπουν να προσαρμόζετε το χαρακτήρα ολόκληρου του αυτοκινήτου σας με τη διάθεσή σας εκείνη τη στιγμή. Η εναλλαγή λειτουργιών θα μεταβάλει την απόκριση του κινητήρα, το σύστημα μετάδοσης, τον προσαρμοζόμενο έλεγχο σταθερής ταχύτητας, τα φώτα και άλλα συστήματα. Το σύστημα μπορεί να επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει τον δυναμικό έλεγχο πλαισίου και τον σπορ έλεγχο πλαισίου, που προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις των αμορτισέρ σύμφωνα με την επιλεγμένη λειτουργία.

ΕΣΕΙΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ

Ένας βασικός στόχος κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης των αυτοκινήτων ŠKODA είναι να προσφέρουμε σε όλους τους επιβάτες το μέγιστο δυνατό επίπεδο ασφαλείας. Ανακαλύψτε περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας που είναι σχεδιασμένα για να σας προστατεύουν οποιεσδήποτε και αν είναι οι συνθήκες.

ΑΝΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ

Η μετακίνηση με ένα ŠKODA είναι μια εμπειρία όχι μόνο για τον οδηγό. Όλοι οι επιβάτες θα εκτιμήσουν τον άφθονο χώρο τόσο για τα μπροστινά καθίσματα όσο και για τις πίσω σειρές καθισμάτων, την ευκολία συνδεσιμότητας και έξυπνες λεπτομέρειες όπως τα προσωποποιημένα κλειδιά του αυτοκινήτου και η προστασία πίσω καθισμάτων για τον τετράποδο φίλο σας.

ΜΙΚΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Περαιτέρω μοναδικά εξαρτήματα ŠKODA μπορούν να βρεθούν στα στοιχεία Simply Clever: κάθε μοντέλο διαθέτει μια πληθώρα έξυπνων λεπτομερειών και λύσεων που θα κάνουν την καθημερινότητα σας πιο εύκολη για σας. Δείτε και μόνοι σας.

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ŠKODA ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Γνωρίστε τα αυτοκίνητά μας πιο λεπτομερώς! Ανακαλύψτε τις λεπτομέρειες για τον εξοπλισμό, την τεχνολογία και τα χαρακτηριστικά Simply Clever. Ελέγξτε τον τιμοκατάλογό μας ή παραγγείλετε ένα test drive.