Δωρεάν λήψη, ανεκτίμητα χαρακτηριστικά

Με τις εφαρμογές της Škoda για κινητές συσκευές, θα δώσετε στο smartphone σας μια πληθώρα νέων χαρακτηριστικών και πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο. Μπορείτε να ελέγξετε την υπολειπόμενη αυτονομία καυσίμου, να ενεργοποιείτε τη θέρμανση εν στάσει ή να προβάλλετε λεπτομερή χαρακτηριστικά για κάθε διαδρομή του αυτοκινήτου από την άνεση του σπιτιού σας. Εξειδικευμένες εφαρμογές σπορ, σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε αθλητικές εκδηλώσεις με ακρίβεια δευτερολέπτου.

Κάντε αναζήτηση στη λίστα εφαρμογών παρακάτω, πραγματοποιήστε δωρεάν λήψη και αποκτήστε ανεκτίμητα χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη. Ή απλά θα κάνουν την καθημερινότητα σας λίγο πιο φωτεινή.

MyŠkoda

Έχετε τον απόλυτο έλεγχο του αυτοκινήτου σας, όπου κι αν βρίσκεστε με τη νέα εφαρμογή MyŠkoda μέσω του smartphone σας. Ελέγξτε το ποσοστό της μπαταρίας, την κατάσταση του οχήματος σας και διαχειριστείτε τις λειτουργίες φόρτισης απομακρυσμένα με το Powerpass.

MyŠkoda Essentials

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις χρήσιμες λειτουργίες του οχήματός σας όπου και αν βρίσκεστε χρησιμοποιώντας το smartphone σας. Μπορείτε, για παράδειγμα, να δείτε το σημείο στάθμευσης του οχήματός σας και να ελέγξετε εάν το έχετε κλειδώσει. Η εφαρμογή MyŠkoda Essentials σας βοηθάει να έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχο του οχήματός σας.

Škoda Connect LITE

Με το Škoda Connect LITE μπορείτε να προβάλετε τις πιο σημαντικές πληροφορίες του Škoda σας, το ψηφιακό βιβλίο καταγραφής σας και πρόσθετα χαρακτηριστικά άμεσα στο smartphone σας. Απλά προμηθευτείτε ένα DataPlug και συνδέστε το στη διαγνωστική θύρα. Αυτό λειτουργεί για την πλειονότητα των μοντέλων Škoda που κατασκευάστηκαν από το 2008.

Tour de France

by Škoda

Αυτή η έξυπνη εφαρμογή είναι άκρως απαραίτητη για όλους τους λάτρεις της ποδηλασίας έτσι ώστε να παραμένουν ενημερωμένοι για έναν αγώνα ενώ αυτός συμβαίνει. Δεν προσφέρει μόνο την κατάταξη και ζωντανές ενημερώσεις ανά λεπτό, αλλά επίσης παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, τα προφίλ των ποδηλατών και πολλά ακόμη.

Τι χρειάζεστε

Ένα smartphone ή ένα tablet

Λειτουργικά συστήματα: iOS ή Android. Ελέγξτε τη δυνατότητα διασύνδεσης με το αυτοκίνητό σας σε μια εξειδικευμένη διαδικτυακή πύλη.

Υπηρεσία για παροχή βοήθειας σχετικά με τις εφαρμογές

Ενημερώστε μας αν χρειάζεστε βοήθεια ή έχετε απορίες.

Škoda Connect

Οι υπηρεσίες Care Connect σας δίνουν τη δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης στο αυτοκίνητο σας και ελέγχου επιλεγμένων χαρακτηριστικών μέσω κινητού τηλεφώνου η smartwatch.