Το Powerpass Map είναι εφαρμογή του συστήματος infotainment για οχήματα Enyaq, που ενσωματώνει αρκετές λειτουργίες του Powerpass στο σύστημα infotainment του Enyaq. Για παράδειγμα, θα μπορείτε εύκολα να βρείτε σταθμούς φόρτισης από το όχημα σας.

Τι πλεονεκτήματα έχετε;

Αναζήτηση σταθμών φόρτισης και με χρήση φίλτρων

Βρείτε τους πλησιέστερους σταθμούς φόρτισης ή κοντά στο σημείο που θα θέλατε να φορτίσετε εκτελώντας μια απλή αναζήτηση στο χάρτη.

Διαδικτυακές πληροφορίες σταθμού φόρτισης

Αποφύγετε την αναμονή όταν όλοι οι φορτιστές είναι κατειλημμένοι. Με το Powerpass Map, μπορείτε να ελέγξετε εκ των προτέρων τη διαθεσιμότητα των σημείων φόρτισης.

Πλοήγηση στον πλησιέστερο σταθμό φόρτισης

Βρείτε τον πλησιέστερο σταθμό φόρτισης και μεταβείτε σε αυτόν μέσω της πλοήγησης του αυτοκινήτου σας.

Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή

1. Μεταβείτε στο κατάστημα (In-Car Shop) εντός του αυτοκινήτου και επιλέξτε το Powerpass Map.
2. Κάντε κλικ στο «Μετάβαση για παραγγελία».
3. Αποδεχτείτε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις και παραγγείλτε την εφαρμογή.
4. Τώρα είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Powerpass Map και όλες τις δυνατότητες που σας προσφέρει.

Διαθεσιμότητα

Μπορείτε να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα της εφαρμογής για το Škoda σας εδώ. Η εφαρμογή Powerpass Map είναι διαθέσιμη μόνο για τα μοντέλα Enyaq και Enyaq Coupé που είναι εξοπλισμένα με έκδοση λογισμικού ME 3.0 ή νεότερη και έχουν ενεργοποιημένες τις υπηρεσίες Škoda Connect.

Περισσότερες εφαρμογές για το σύστημα infotainment

Προσθέστε στο σύστημα infotainment του οχήματος σας, μία από τις διαθέσιμες εφαρμογές για να δώσετε στο ταξίδι σας τη δική σας διάσταση! Μη χάσετε ξανά κάποια συνάντηση, μάθετε τα τελευταία νέα και προετοιμαστείτε για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στον προορισμό σας.

Συχνές Ερωτήσεις


Το Powerpass Map είναι διαθέσιμο για όλα τα οχήματα Enyaq που είναι εξοπλισμένα με έκδοση λογισμικού ME 3.0 ή νεότερη.

Όχι, δεν χρειάζεστε λογαριασμό Powerpass ή συνδρομή για να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Powerpass Map.

Όχι, δεν χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στην εφαρμογή. Η σύνδεση, ωστόσο, βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία του πελάτη με τη χρήση του GPS και άλλων δυνατοτήτων που προσφέρονται. Οι βασικοί χρήστες συνδέονται αυτόματα και μπορούν να αποσυνδεθούν πατώντας στην επιλογή «Αποσύνδεση» στο πεδίο Προφίλ της εφαρμογής. Οι υπόλοιποι χρήστες δεν είναι συνδεδεμένοι, μπορούν όμως να το κάνουν χρησιμοποιώντας το Škoda ID (λογαριασμό) που έχουν δημιουργήσει.

Δεν υπάρχει χρέωση για την εγκατάσταση του Powerpass Map.

Ναι, η εφαρμογή εμφανίζει όλους τους σταθμούς φόρτισης. Οι συνεργαζόμενοι σταθμοί φόρτισης με το δίκτυο Powerpass εμφανίζονται με το λογότυπο του Powerpass.

Όχι, προς το παρόν μπορείτε να βλέπετε μόνο πληροφορίες. Οι χρήστες διαχειρίζονται το προφίλ και τη συνδρομή τους στο Powerpass μέσω της εφαρμογής MyŠkoda.

Όταν ένας πελάτης με συνδρομή Powerpass είναι συνδεδεμένος, η εφαρμογή εμφανίζει τις τιμές χρέωσης που συνδέονται με τη συνδρομή του πελάτη. Για πελάτες που δε διαθέτουν συνδρομή Powerpass, η εφαρμογή εμφανίζει τις τιμές που αφορούν το Powerpass "Χωρίς χρέωση".

Για να αποκτήσουν ταχύτερη πρόσβαση στο Powerpass Map, οι πελάτες μπορούν να προσθέσουν την εφαρμογή στο μενού Γρήγορης πρόσβασης στο κάτω μέρος της οθόνης infotainment.