Αυτή η σελίδα είναι συμπληρωματική της προηγούμενης. Κάντε click για να επιστρέψετε.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΦΟΡΤΙΣΗ

Ποιοι τρόποι υπάρχουν για τη φόρτιση μιας μπαταρίας και ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ τους;

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι για τη φόρτιση ενός ηλεκτρικού οχήματος: σε έναν σταθμό ταχείας φόρτισης και σε μια κανονική οικιακή πρίζα. Σημεία ταχείας φόρτισης υπάρχουν για παράδειγμα σε εμπορικά κέντρα και επεκτείνονται στα πρατήρια καυσίμων και σε θέσεις μέσα στην πόλη. Το πλεονέκτημα αυτών των σημείων είναι ότι παρέχουν υψηλότερο ρεύμα φόρτισης συγκριτικά με τις οικιακές πρίζες.

Είναι δύσκολη η φόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων;

Γενικά, η φόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της ŠKODA είναι αρκετά εύκολη και υπάρχουν διάφορες δυνατότητες σχετικά με το που και το πώς να τα φορτίζετε. Μια δυνατότητα είναι η χρήση ενός τυπικού Wallbox ŠKODA - του φορτιστή ŠKODA iV.

Πως λειτουργεί η φόρτιση;

Υπάρχουν δυο τρόποι φόρτισης, είτε μέσω εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) ή συνεχούς ρεύματος (DC). H φόρτιση μέσω εναλλασσόμενου ρεύματος δεν είναι τόσο γρήγορη όσο μέσω συνεχούς ρεύματος. Για παράδειγμα, το εναλλασσόμενο ρεύμα υπάρχει στο οικιακό δίκτυο κατά της φόρτιση από πρίζες 230V ή 400V. Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο χρειάζεται να μετατρέψει αυτό το εναλλασσόμενο ρεύμα σε συνεχές ρεύμα. Η φόρτιση από μια τριφασική πρίζα είναι ταχύτερη λόγω της μεγαλύτερης παροχής ισχύος, αλλά το ρεύμα εξακολουθεί να πρέπει να μετατραπεί από εναλλασσόμενο σε συνεχές. Για αυτό τον λόγο, η φόρτιση πρέπει να γίνεται από μια πρίζα προσαρμοσμένη για τη φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Η φόρτιση δεν είναι μια γραμμική διαδικασία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο φορτιστής συνεχούς ρεύματος θα φορτίσει έως το 80% της χωρητικότητας της μπαταρίας σε λιγότερο από μια ώρα. Το υπόλοιπο 20% της χωρητικότητας χρειάζεται περίπου τον ίδιο χρόνο όπως το πρώτο 80%.

Πως λειτουργεί η φόρτιση αυτοκινήτου, βήμα - βήμα;

1. Για τη φόρτιση, πρέπει να έχετε μια κάρτα ή ένα τσιπ για το ξεκλείδωμα του σταθμού φόρτισης. Λαμβάνετε την κάρτα ή το τσιπ όταν συνάψετε σύμβαση με έναν προμηθευτή ενέργειας.
2. Επιλέξτε την κατάλληλη πρίζα σύμφωνα με τις οδηγίες στην οθόνη του φορτιστή.
3. Συνδέσετε το καλώδιο στην επιλεγμένη πρίζα.
4. Η φόρτιση ξεκινά αυτόματα όταν το καλώδιο συνδεθεί σωστά. Ο χρόνος φόρτισης εξαρτάται από τον τύπο του σταθμού φόρτισης και την χωρητικότητα που χρειάζεται να φορτίσετε.
5. Αφού ξεκινήσει η φόρτιση η πρίζα ασφαλίζει για να αποτραπεί η αποσύνδεση του καλωδίου κατά τη διάρκεια της φόρτισης.
6. Αφού ολοκληρωθεί η φόρτιση, βγάζετε το καλώδιο. Στη συνέχεια μπορείτε να συνεχίσετε την οδήγηση.

Πόσο διαρκεί η πλήρης φόρτιση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου;

Μιλώντας γενικά, ο φορτιστής συνεχούς ρεύματος θα φορτίσει έως το 80% της χωρητικότητας της μπαταρίας σε λιγότερο από μια ώρα. Το υπόλοιπο 20% της χωρητικότητας χρειάζεται περίπου τον ίδιο χρόνο όπως το πρώτο 80%. Αν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν ταχυφορτιστή, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την πλήρη φόρτιση του αυτοκινήτου, ανάλογα με την μπαταρία και το μοντέλο.

Που μπορώ να φορτίσω το ηλεκτρικό μου αυτοκίνητο;

Μπορείτε να το φροντίσετε στο σπίτι ή σε δημόσιο σταθμό φόρτισης. Αν επιθυμείτε να φορτίσετε το νέο σας αυτοκίνητο στο σπίτι, πρέπει να σκεφθείτε να εγκαταστήσετε έναν φορτιστή ŠKODA iV. Αν επιθυμείτε να φορτίζετε σε δημόσιο χώρο μπορείτε να βρείτε σταθμούς με τη βοήθεια της εφαρμογής ŠKODA Connect.

Μπορεί η ŠKODA AUTO να με βοηθήσει να αποκτήσω έναν φορτιστή για το αυτοκίνητό μου;

Οι εξουσιοδοτημένοι έμποροι μας θα ετοιμάσουν μια προσφορά για παροχή ηλεκτρικής κινητικότητας προσαρμοσμένης στις ανάγκες σας. Τα πάντα εξαρτώνται από το επιλεγμένο μοντέλο, την τοποθεσία σας, τον τύπο κατοικίας, κλπ. Θα σας συστήσουν έναν κατάλληλο φόρτιση ŠKODA iV ή ένα από τα καλώδια φόρτισης που διαθέτουμε. Επικοινωνήστε με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας για την προσαρμογή της διανομής και του ποσοστού ισχύος.

Τι είναι ένα wallbox;

Χρησιμοποιούμε τον όρο "wallbox" όταν αναφερόμαστε σε ένα σημείο φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα που στερεώνεται στον τοίχο. Το wallbox είναι το φυσικό σύστημα που παρέχει ηλεκτρική ενέργεια σε ένα αυτοκίνητο όταν αυτό συνδέεται μέσω ενός καλωδίου. Τροφοδοτείται με εναλλασσόμενο ρεύμα. Ο φορτιστής ŠKODA iV, το τυπικό wallbox της ŠKODA AUTO, θα διατίθεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού από τον επίσημο έμπορο της ŠKODA.

Για ποιον προορίζεται ο φορτιστής ŠKODA iV;

Ο φορτιστής ŠKODA iV έχει αναπτυχθεί ειδικά για πελάτες που επιθυμούν να εγκαταστήσουν έναν γρήγορο έξυπνο σταθμό φόρτισης στο σπίτι. Οι εργαζόμενοι στην εμπορική επιχείρηση θα παρέχουν πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με το ποιος φορτιστής ŠKODA iV είναι κατάλληλος για το αυτοκίνητο και τις ανάγκες σας.

Πως μπορώ να εγκαταστήσω έναν φορτιστή ŠKODA iV;

Προφανώς, η εγκατάσταση ενός φορτιστή της εταιρείας δεν είναι μια εργασία που μπορείτε να κάνετε εσείς. Αφού αποφασίσετε να εγκαταστήσετε έναν φορτιστή ŠKODA iV στο σπίτι σας, οι πιστοποιημένοι μας έμποροι θα σας βοηθήσουν να τον εγκαταστήσετε με έναν διπλωματούχο ηλεκτρολόγο ο οποίος μπορεί να εκτελέσει την εγκατάσταση.

Τι είναι το eCheck;

Αυτή είναι μια υπηρεσία εγκαταστάσεις για τους πελάτες και αποτελείται από 4 κύρια μέρη:
• Αρχικός έλεγχος: online ερωτηματολόγιο για τη λήψη αρχικών πληροφοριών σχετικά με τη σύνδεση δικτύου της οικίας του πελάτη. Προγραμματίζεται η τοποθέτηση της ιστοσελίδας στο HUB ηλεκτρικής κινητικότητας ŠKODA και στο διαδικτυακό κατάστημα Elli
• Οικιακός έλεγχος: ένας φυσικός έλεγχος από έναν τοπικό ηλεκτρολόγο που παρέχεται από τον πάροχο
• Εγκατάσταση: εγκατάσταση του wallbox
• Εξυπηρέτηση πελατών

Ποιο είναι το κόστος του φορτιστή ŠKODA iV;

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τύπο του φόρτιση ŠKODA iV που θέλετε να αγοράσετε. Οι έμποροι της περιοχής σας θα χαρούν να σας συμβουλέψουν για να αποφασίσετε και να σας κάνουν μια αντίστοιχη προσφορά.

Υπάρχουν κίνδυνοι κατά την εγκατάσταση ενός φορτιστή ŠKODA iV;

Οι βασικοί κίνδυνοι υπάρχουν σε περίπτωση που οι άνθρωποι προσπαθούν να εγκαταστήσουν τον φορτιστή ŠKODA iV μόνοι τους. Συνιστούμε να ζητάτε πάντα από έναν διπλωματούχο ηλεκτρολόγο να εγκαταστήσει τον φορτιστή ŠKODA iV. Επιπλέον, πρέπει να εξασφαλίσετε ότι η ηλεκτρική παροχή στο σπίτι σας επαρκεί για την απαιτούμενη ισχύ - αυτό μπορεί να συζητηθεί και να εκτιμηθεί με έναν από τους πρόθυμους να βοηθήσουν και έμπειρους εμπόρους μας.

Θα με συμβουλεύσει ο πωλητής σχετικά με το πως να διαμορφώσω μια αύξηση στην ισχύ στον ηλεκτρικό πίνακα στο σπίτι και για τις χρεώσεις ή πρέπει να τα βρω όλα μόνος μου;

Οι εξουσιοδοτημένοι μας έμποροι μπορούν μόνο να σας δώσουν γενικές συστάσεις. Σε ορισμένες αγορές, οι έμποροι μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες οικιακό έλεγχο όπου ένας διπλωματούχος ηλεκτρολόγος θα σας δώσει επαγγελματικές συμβουλές και θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε τα έγγραφα για τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Μετά τον οικιακό έλεγχο, μπορείτε να επικοινωνήσετε εσείς ο ίδιος με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας.

Μπορώ να αγοράσω ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο αν μένω σε πολυκατοικία - και παρκάρω στον δρόμο σε συγκρότημα κατοικιών;

Ναι. Δε χρειάζεται να έχετε ιδιόκτητο σπίτι και γκαράζ για να έχετε ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Μπορείτε να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας οπουδήποτε θέλετε. Ωστόσο πρέπει να φορτίζετε σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης, για παράδειγμα στην εργασία ή στα ψώνια. Για παράδειγμα, μπορείτε να φορτίσετε το όχημα σε έναν σταθμό φόρτισης συνεχούς ρεύματος σε χωρητικότητα που θα σας παρέχει επαρκή ισχύ για τις μετακινήσεις σας για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Ποιες δυνατότητες έχω για τη φόρτιση στο σπίτι;

Η ŠKODA θα προσφέρει τα εξής προϊόντα φόρτισης:
• Φορτιστής ŠKODA iV, Φορτιστής ŠKODA iV Connect και Φορτιστής ŠKODA iV Connect+
• Καλώδια Mode 2
• Έξυπνο καλώδιο (φόρτιση από πρίζα σούκο και βιομηχανική πρίζα)
• Webasto Pure Wallbox

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του καλωδίου ULK (“έξυπνο καλώδιο”) και ενός wallbox 11 kW;

Ένα "έξυπνο καλώδιο" είναι ένα τυπικό καλώδιο φόρτισης που επιτρέπει στον χρήστη τη φόρτιση από μια τυπική ή βιομηχανική πρίζα. Ένα wallbox είναι μια συσκευή που τοποθετείται στον τοίχο ώστε να παρέχονται άνεση και ασφάλεια κατά τη διάρκεια της φόρτισης και προηγμένες έξυπνες λειτουργίες (ένα "έξυπνο wallbox").

Τι είναι η έξυπνη φόρτιση;

Η έξυπνη φόρτιση χρησιμοποιείται ως γενικός όρος. Ενσωματώνει όλες τις έξυπνες λειτουργίες των σταθμών φόρτωσης που βελτιστοποιούν την υποδομή φόρτισης μέσω εξισορρόπησης της χρήσης ενέργειας μεταξύ των σταθμών φόρτισης και άλλων συσκευών. Η έξυπνη φόρτιση εξασφαλίζει ότι η φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα είναι αποδοτική στα πλαίσια του δυνατού, με βάση τη διαθέσιμη δυναμικότητα ισχύος και τις εξοικονομήσεις με βάση πλεονεκτικές χρεώσεις. Ο φορτιστής ŠKODA iV μπορεί να συνδεθεί στο ŠKODA Connect.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιονδήποτε φορτιστή στην πόλη;

Ένα ευρύ δίκτυο σταθμών φόρτισης σε όλη την Ευρώπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Η εταιρεία αναπτύσσει ένα μοναδικό σύστημα (κάρτα) που μπορείτε να χρησιμοποιείτε για να φορτίσετε το αυτοκίνητο σε ένα δίκτυο σταθμών φόρτισης στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Έτσι σε ότι αφορά τη φόρτιση, εργαζόμαστε με τους συνεργάτες μας για να ετοιμάσουμε ενδιαφέρουσες προσφορές για σας τις οποίες θα παρουσιάσουμε μαζί με τα μοντέλα μας.

Προσφέρει η εταιρεία μια λύση δημόσιας φόρτισης για iV;

Εργαζόμαστε εντατικά πάνω σε μια λύση που θα σας παρέχει πρόσβαση σε ένα πυκνό δίκτυο δημόσιων σημείων φόρτισης σε 30 χώρες στην Ευρώπη. Θα αποκαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα. Ωστόσο, προς το παρόν μπορούμε να πούμε ότι γνωρίζουμε ότι θα προσφέρουμε τον καλύτερο συνδυασμό κάλυψης δικτύων φόρτισης και άνεσης χρηστών.

Προγραμματίζει η εταιρεία να παρέχει έναν μοναδικό σύνδεσμο φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα;

Τα αυτοκίνητα ŠKODA θα έχουν τον ίδιο σύνδεσμο όπως τα περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ευρωπαϊκή αγορά - τον Τύπο 2 "Mennekes" για φόρτιση εναλλασσόμενου ρεύματος ή CCS2 για φόρτιση συνεχούς ρεύματος.

Θα είναι δυνατή η ταχύτερη φόρτιση;

Η ταχύτερη φόρτιση γίνεται μέσω συνεχούς ρεύματος. Αυτό είναι το ρεύμα που χρειάζεται το αυτοκίνητο και έτσι δεν χρειάζεται να μετατρέψει το εναλλασσόμενο ρεύμα σε συνεχές ρεύμα, δηλαδή η φόρτιση είναι ταχύτερη. Το δίκτυο σταθμών φόρτισης περιλαμβάνει ήδη σταθμούς φόρτισης συνεχούς ρεύματος για ταχεία φόρτιση.

Πότε πρέπει να φορτίζω με εναλλασσόμενο ρεύμα και πότε με συνεχές ρεύμα;

Η ŠKODA προσφέρει στους πελάτες όλες τις δυνατότητες φόρτισης για βέλτιστη ευελιξία. Συνιστούμε την εγκατάσταση ενός φορτιστή ŠKODA iV στο σπίτι για την τακτική φόρτιση του αυτοκινήτου. Φορτίστε τις μπαταρίες σας ακόμη και όταν βρίσκεστε καθ' οδόν - για φόρτιση στους σταθμούς φόρτισης, το αυτοκίνητο παρέχεται με ένα κατάλληλο καλώδιο εναλλασσόμενου ρεύματος εκτός του καλωδίου φόρτισης για κανονικές οικιακές πρίζες. Η διαχείριση μεγάλων αποστάσεων μπορεί να γίνει με ταχεία φόρτιση σε σταθμούς φόρτισης συνεχούς ρεύματος.

Υπάρχει κίνδυνος αν το καλώδιο φόρτισης βραχεί, αν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε μια λακκούβα νερού ή αν βρέχει;

Όχι. Η διαδικασία φόρτισης είναι εντελώς ασφαλής. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για άτομα οποιαδήποτε στιγμή. Τόσο το αυτοκίνητο όσο και ο φορτιστής διαθέτουν πολλαπλά επίπεδα προστασίας για αυτές τις περιπτώσεις. Για παράδειγμα το ρεύμα δεν τροφοδοτείται μέχρι το βύσμα να συνδεθεί με ασφάλεια στην πρίζα και τόσο το αυτοκίνητο όσο και ο φορτιστής είναι σίγουρα ότι όλα είναι εντάξει.

Τι θα συμβεί αν ξεχάσω να αποσυνδέσω το βύσμα από τον σταθμό φόρτισης και ξεκινήσω την οδήγηση;

Η εκκίνηση του κινητήρα είναι δυνατή μόνο όταν αφαιρεθεί το καλώδιο φόρτισης.

Πρέπει το βύσμα να αφαιρεθεί όταν φορτιστεί πλήρως η μπαταρία;

Όχι, ο φορτιστής στο αυτοκίνητο απενεργοποιείται αυτόματα στο τέλος της διαδικασίας φόρτισης.

Μπορώ να σταματήσω τη φόρτιση ακόμη και αν η μπαταρία δεν έχει ολοκληρώσει τη φόρτιση;

Ναι, μπορείτε να διακόψετε τη διαδικασία φόρτισης χωρίς να υποστεί ζημιά η μπαταρία. Η φόρτιση διακόπτεται όταν ξεκλειδώσετε το αυτοκίνητο. Εναλλακτικά μπορείτε να διακόψετε τη διαδικασία φόρτισης μέσω του ŠKODA Connect.

Υφίσταται ζημιά η μπαταρία αν φορτίζεται καθημερινά η φορτίζεται παρατεταμένα;

Όχι η καθημερινή φόρτιση δεν αποτελεί πρόβλημα. Η φόρτιση σταματά αυτόματα όταν η μπαταρία έχει ολοκληρώσει τη φόρτιση.

Αν δεν συνεχιστεί η οδήγηση μέχρι να αδειάσει μπαταρία θα προκληθεί ζημιά σε αυτή;

Όχι, η μπαταρία δεν πρέπει να αδειάσει για να φορτιστεί.

Πρέπει να φορτίζω πάντα την μπαταρία μέχρι χωρητικότητα 100%;

Όχι, αυτό δεν είναι απαραίτητο. Οι μπαταρίες έχουν μόνο ελάχιστο φαινόμενο μνήμης κατά τη διάρκεια τους, έτσι αυτό δεν γίνεται αισθητό σε μια μη πλήρη φόρτιση.

Είναι επιβλαβές αν η μπαταρία φορτίζεται τακτικά με συνεχές ρεύμα μέσω CCS;

Όχι, με τη φόρτιση συνεχούς ρεύματος, η μπαταρία φωτίζεται μόνο 80% σε περίπου 60 λεπτά. Για το υπόλοιπο 20%, η ισχύς φόρτισης μειώνεται συνεχώς για την προστασία της μπαταρίας.

Για πόσο διάστημα μπορεί να σταθμεύσει ένα αυτοκίνητο χωρίς να αδειάσει η μπαταρία όταν δεν υπάρχουν στη γύρω περιοχή δυνατότητες φόρτισης;

Εξαρτάται από την εξωτερική θερμοκρασία και την κατάσταση φόρτιση της μπαταρίας όταν είναι σταθμευμένο το αυτοκίνητο. Αν είναι γεμάτη και η εξωτερική θερμοκρασία είναι χαμηλή, το αυτοκίνητο μπορεί να παραμείνει σταθμευμένο για αρκετούς μήνες.

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για τη φόρτιση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου;

Δεν θα λέγαμε ότι υπάρχει η καλύτερη ώρα για τη φόρτιση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να φορτίζουν κατά τη διάρκεια της νύχτας έτσι ώστε να έχουν ένα πλήρως φορτισμένο αυτοκίνητο το πρωί. Φυσικά, ανάλογα με το σημείο φόρτισης, μπορεί να χρειαστεί οπουδήποτε από μια ώρα έως μια ολόκληρη ημέρα για την πλήρη φόρτιση, συνεπώς πρέπει να λαμβάνετε υπόψη τέτοιους παράγοντες όταν αποφασίζετε για την καλύτερη ώρα για τη φόρτιση του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου.

Είναι δυνατή η επαγωγική φόρτιση;

Ναι, ορισμένες χώρες και ορισμένες μάρκες αυτοκινήτων προσφέρουν ήδη φόρτιση μέσω ενός επαγωγικού πηνίου, αλλά αυτή η δυνατότητα δεν είναι ακόμη διαθέσιμη για τα δικά μας αυτοκίνητα. Ωστόσο, σκεφτόμαστε να προσφέρουμε αυτή τη μορφή φόρτισης στο μέλλον.

Τι θα συμβεί αν αδειάσει η μπαταρία του ηλεκτρικού αυτοκινήτου μου;

Για να είμαστε ειλικρινείς, πραγματικά αμφιβάλλουμε αν αυτό μπορεί να συμβεί σε σας. Τα αυτοκίνητα μας θα σας ειδοποιούν πάντα εκ των προτέρων σχετικά με την κατάσταση φόρτισης, και με το ŠKODA Connect θα μπορείτε να ελέγχετε την κατάσταση φόρτισης οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή.

Ωστόσο θα παραμένουμε προετοιμασμένοι για κάθε περίπτωση και θα προσφέρουμε σε εσάς λύσεις κινητικότητας είτε στο πλαίσιο οδικής βοήθειας ή στα πλαίσια των σχετικών υπηρεσιών ηλεκτρικής κινητικότητας.

Τι θα προκαλέσει μια εντελώς άδεια μπαταρία στο αυτοκίνητο αν το οδηγώ;

Το αυτοκίνητο θα σας ενημερώνει σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση χωρητικότητας της μπαταρίας με τον ίδιο τρόπο όπως ένα συμβατικό αυτοκίνητο σας ενημερώνει για τη στάθμη καυσίμου στο ρεζερβουάρ. Χάρη στην πέδηση αναγέννησης, φορτίζεται συνεχώς την μπαταρία. Αν δεν αντιδράσετε στις διάφορες ειδοποιήσεις ότι αδειάζει μπαταρία και τελικά η μπαταρία αδειάσει, το αυτοκίνητο θα σταματήσει με τον ίδιο τρόπο όπως ένας κινητήρας εσωτερικής καύσης. Σε αντίθεση με έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης, ωστόσο, δεν αερίζεται, έτσι μπορεί να φορτιστεί απλά χωρίς να χρειασθεί σέρβις.

Υπάρχει υπηρεσία σέρβις που θα έρθει να φορτίσει το αυτοκίνητο μου; Όπως μια κίνηση με καλώδιο;

Ναι, υπάρχουν ήδη πολλοί ανεξάρτητοι πάροχοι αυτής της υπηρεσίας, όπως η E-Mona, και σίγουρα θα παρουσιαστούν πολλές προσφορές στην αγορά. Αυτή τη στιγμή, οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να ρυμουλκηθεί το αυτοκίνητό τους στον πλησιέστερο συνεργάτης σέρβις, όπου το αυτοκίνητο μπορεί να φορτιστεί ή στον πλησιέστερο σταθμό φόρτισης. Θα σας προσφέρεται πάντα η καλύτερη δυνατότητα. Ωστόσο, εργαζόμαστε επίσης με τους συνεργάτες μας οι οποίοι θα προσφέρουν υπηρεσίες μέσω του δικτύου σέρβις μας ή μέσω υποστηρικτικών συνεργατών.