Με τη συνδεσιμότητα Škoda, δεν θα είστε ποτέ απομονωμένοι από τον εξωτερικό κόσμο. Οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, θα παραμένετε πάντα στο επίκεντρο των γεγονότων, θα έχετε συνεχώς επαφή με τα αγαπημένα σας άτομα, και θα είστε σίγουροι ότι θα υπάρχει διαθέσιμη βοήθεια για την υπερνίκηση τυχόν δυσκολιών. Οπουδήποτε και αν μετακινείστε, θα παραμένετε συνδεδεμένοι.

Συστήματα Infotainment

Με κάθε μοντέλο Škoda, μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα συστήματα μεγέθους έως 10”. Όλα λειτουργούν γρήγορα και προσφέρουν πολλές λειτουργίες και διεπαφές.

Παραμένετε ενημερωμένοι

Διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης

Μπορείτε να διατηρείτε τους χάρτες σας στο σύστημα πλοήγησης ενημερωμένους χρησιμοποιώντας τη διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης.

Λίστα συμβατότητας

Ρίξτε μια ματιά σε μια επισκόπηση συσκευών συμβατών με τα ενσωματωμένα συστήματα infotainment της Škoda.

SmartLink

Με το σύστημα SmartLink, ενσωματώνοντας τα Apple CarPlay, Android Auto και MirrorLink®, το σύστημα ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου επιτρέπει στον οδηγό να χρησιμοποιεί το τηλέφωνο με ασφάλεια κατά την οδήγηση. Αφού πραγματοποιήσετε μια ασύρματη ή με καλώδιο σύνδεση, μπορείτε να χειριστείτε κλήσεις και μηνύματα, να ακούσετε μουσική ή να χρησιμοποιήσετε την πλοήγηση με ευκολία μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας. Το σύστημα SmartLink σάς επιτρέπει επίσης να έχετε πρόσβαση σε ενδιαφέροντα δεδομένα σχετικά με την οδήγησή σας, που σχετίζονται με την οικονομία, τη δυναμική οδήγησης, τις πληροφορίες για το Service ή τη συλλογή λεπτομερών αρχείων οδήγησης, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MyŠkoda.

Android Auto

Το Android Auto διευρύνει την πλατφόρμα Android του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήστε οικείες εφαρμογές και υπηρεσίες στην κεντρική οθόνη του αυτοκινήτου σας. Συμβατό με Android 6.0 και υψηλότερο.

Apple CarPlay

Το CarPlay λαμβάνει τις εφαρμογές που επιθυμείτε στο iPhone σας ενώ οδηγείτε και τις τοποθετεί στην ενσωματωμένη οθόνη του αυτοκινήτου. Συμβατό με iPhone 5 και υψηλότερο.

MirrorLink™

Είτε επιθυμείτε να επιλέξετε και να ακούσετε μουσική στο smartphone σας ή να λάβετε οδηγίες πλοήγησης, όλα αυτά παρουσιάζονται στην κεντρική οθόνη.

Škoda Mobile Apps

Δοκιμάστε τις εφαρμογές Škoda, δίνοντας στο smartphone σας πολλές νέες δυνατότητες και πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο. Ελέγξτε την κατάσταση του αυτοκινήτου σας από απόσταση, παρακολουθήστε ζωντανά σπορ ή παίξτε ένα ή δύο παιχνίδια. Δείτε την πλήρη επισκόπηση όλων των εφαρμογών.

Συνδεδεμένα αυτοκίνητα

Οποιοδήποτε από τα μοντέλα της Škoda είναι το αγαπημένο σας, θα έχει τις πιο πρόσφατες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Αποκτήσετε πρόσβαση στο αυτοκίνητό σας εξ αποστάσεως με ένα smartwatch ή αφήστε το να πραγματοποιήσει αυτό μια κλήση για βοήθεια αν υπάρχουν τυχόν προβλήματα.