Η εισαγωγή των εφαρμογών κινητών συσκευών Škoda θα δώσει στο smartphone σας μια πληθώρα νέων χαρακτηριστικών και πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο. Μπορείτε να ελέγξετε την υπολειπόμενη αυτονομία καυσίμου, να ενεργοποιείτε τη θέρμανση εν στάσει ή να προβάλλετε λεπτομερή χαρακτηριστικά για κάθε διαδρομή του αυτοκινήτου από την άνεση του σπιτιού σας. Εξειδικευμένες εφαρμογές σπορ σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε αθλητικές εκδηλώσεις με ακρίβεια δευτερολέπτου. Και επίσης ετοιμάσαμε πολλά παιχνίδια τόσο για μικρούς όσο και μεγάλους οδηγούς.

 

Δωρεάν λήψη, ανεκτίμητα χαρακτηριστικά

Κάντε αναζήτηση στη λίστα εφαρμογών παρακάτω, πραγματοποιήστε δωρεάν λήψη και αποκτήστε ανεκτίμητα χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη. Ή απλά θα κάνουν την καθημερινότητα σας λίγο πιο φωτεινή.

MyŠkoda App

Το MyŠkoda Αpp σας βοηθά σε διάφορες καθημερινές καταστάσεις όχι μόνο ως προς το αυτοκίνητό σας. Μπορείτε να έχετε την ψηφιακή έκδοση του εγχειριδίου του αυτοκινήτου, πληθώρα εκπαιδευτικών video, να αντιστοιχίσετε την εφαρμογή με τον αγαπημένο σας έμπορο και να χρησιμοποιήσετε τον προσωπικό βοηθό σας για να φτάνετε έγκαιρα στον προορισμό σας.

Škoda Connect App

Με την εφαρμογή Škoda Connect έχετε το αυτοκίνητό σας πάντα υπό έλεγχο. Αποκτήσετε πρόσβαση όλων των απαραίτητων χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου σας από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή χρησιμοποιώντας το smartphone σας. Οι λειτουργίες διατίθενται σύμφωνα με το πακέτο ŠKODA Connect που έχετε παραγγείλει: Infotainment Online ή Care Connect.

MyŠkoda iV App

Συγκρίνετε το τωρινό σας αυτοκίνητο με κινητήρα εσωτερικής καύσης με ένα επιλεγμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Škoda για να διαπιστώσετε αν αξίζει. Με έξυπνα χαρακτηριστικά όπως παρακολούθηση διαδρομής, σύγκριση κατανάλωσης και εκπομπές CO2, μπορείτε να διαπιστώσετε εύκολα αν πρέπει να αλλάξετε από αυτοκίνητο ορυκτών καυσίμων σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Škoda Connect LITE

Με το Škoda Connect LITE μπορείτε να προβάλετε τις πιο σημαντικές πληροφορίες του Škoda σας, το ψηφιακό βιβλίο καταγραφής σας και πρόσθετα χαρακτηριστικά άμεσα στο smartphone σας. Απλά προμηθευτείτε ένα DataPlug και συνδέστε τo στη διαγνωστική θύρα. Αυτό λειτουργεί για την πλειονότητα των μοντέλων Škoda που κατασκευάστηκαν έως το 2008.

Škoda Media Command

Η εφαρμογή Media Command επιτρέπει στους επιβάτες των πίσω καθισμάτων να αποκτούν πρόσβαση σε χαρακτηριστικά του συστήματος infotainment με το τάμπλετ ή το smartphone τους. Μπορείτε να ελέγχετε την αναπαραγωγή μέσων, να εμφανίζετε δεδομένα του αυτοκινήτου και πληροφορίες σχετικά με μέρη ενδιαφέροντος και να χειρίζεστε λειτουργίες της πλοήγησης.

Škoda Media Room

Η εφαρμογή Škoda Media Room παρουσιάζει ειδήσεις και γενικές πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της μάρκας παγκοσμίως, μια επισκόπηση της τρέχουσας γκάμας μοντέλων Škoda, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων νέων για αγώνες αυτοκινήτων Škoda και προϊόντα.

Tour de France, presented by Škoda

Αυτή η έξυπνη εφαρμογή είναι άκρως απαραίτητη για όλους τους λάτρες των ποδηλάτων έτσι ώστε να παραμένουν ενημερωμένοι για έναν αγώνα ενώ αυτός συμβαίνει. Δεν προσφέρει μόνο την κατάταξη και ζωντανές ενημερώσεις ανά λεπτό, αλλά επίσης παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, τα προφίλ των αναβατών και πολλά ακόμη.

La Vuelta, presented by Škoda

Πραγματοποιήστε λήψη της επίσημης εφαρμογής για smartphone και tablet για να ενημερώνεστε σχετικά με τις σημαντικές ειδήσεις του αγώνα, να προβάλετε ενδιάμεσες αποστάσεις στους χάρτες της πίστας και προφίλ ζωντανά και να συμβουλεύεστε της κατατάξεις και τα αποτελέσματα στο τέλος της κάθε πίστας.

Škoda AR

Απολαύστε το Škoda Karoq στο τραπέζι της κουζίνας σας ή μπροστά από το σπίτι σας χρησιμοποιώντας τη νέα συναρπαστική τεχνολογία. Επιλέξτε χρώματα, τροχούς και το εσωτερικό του αυτοκινήτου, όλα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Škoda Karoq VR

Με την εφαρμογή Karoq virtual reality μπορείτε να βιώσετε το αυτοκίνητο στον χρόνο και στο μέρος που σας ταιριάζουν καλύτερα. Θα σας τηλεμεταφέρουμε σε διαφορετικά περιβάλλοντα και θα σας κάνουμε να βιώσετε το αυτοκίνητο όπως ποτέ πριν.

Škoda Magic Book

Αυτή η εφαρμογή τροποποιημένης πραγματικότητας παρέχει ένα εντελώς νέο επίπεδο εμπειρίας στα παιδιά σας. Σκανάρετε σελίδες της εφαρμογής Magic Book (που είναι διαθέσιμη σε εμπόρους δωρεάν) χρησιμοποιώντας το smartphone σας και αφήστε τα παιδιά σας να μαγευτούν από τον κόσμο του Laurin & Klement με τα κρυμμένα κινούμενα σχέδια και τον πλούσιο ήχο.

Τι χρειάζεστε

Ένα Smartphone ή Tablet

Λειτουργικά συστήματα: iOS ή Android. Ελέγξτε τη δυνατότητα διασύνδεσης με το αυτοκίνητό σας σε μια εξειδικευμένη διαδικτυακή πύλη.

Υπηρεσία βοήθειας εφαρμογών κινητών

Πείτε μας αν συναντήσετε προβλήματα έχετε απορίες.

Škoda Connect

Οι υπηρεσίες Care Connect με απομακρυσμένη πρόσβαση στο αυτοκίνητο σας επιτρέπουν να ελέγχετε επιλεγμένα χαρακτηριστικά μέσω κινητού τηλεφώνου ή smartwatch.