ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ

Απλοποιήσετε τη ζωή σας με την εφαρμογή ŠKODA Connect LITE. Έχετε αναλογιστεί ποτέ τι σκέφτονται οι επιβάτες σας ή τι θα σας έλεγε το αυτοκίνητό σας, αν μπορούσε να μιλήσει σχετικά με τις οδηγικές σας ικανότητες; Τώρα θα μπορείτε να το ανακαλύψετε.

Αποκτήστε το νέο ŠKODA Connect LITE και κάντε το αυτοκίνητό σας πιο έξυπνο. Η ολοκαίνουργια εφαρμογή σας παρέχει σχόλια για την οδήγησή σας. Ο έξυπνος βοηθός οδήγησης σας καθοδηγεί σχετικά με το οδηγικό στιλ σας. Αυτό βελτιώνει την ασφάλεια, την άνεση και το κόστος. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις διαδρομές σας με ένα βιβλίο καταγραφής, παράλληλα με άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά. Η εφαρμογή Connect LITE έχει σχεδιαστεί για τα αυτοκίνητα της εταιρείας που κατασκευάστηκαν μετά το 2008.

ΚΥΡΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

Για να απολαύσετε τη συνδεσιμότητα ακόμη και σε ένα ŠKODA 10 ετών, θα χρειαστείτε τα παρακάτω.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ŠKODA

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για ŠKODA που κατασκευάστηκαν μετά το 2008. Ελέγξτε τα συμβατά μοντέλα παρακάτω.

DATA PLUG

Πωλούμε με το Data Plug ως Γνήσιο αξεσουάρ ŠKODA. Μπορείτε να το βρείτε στον πλησιέστερο έμπορο ŠKODA της περιοχής σας.

SMARTPHONE & ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε δωρεάν λήψη της εφαρμογής. Διατίθεται για λειτουργικά συστήματα Android (5.0 ή υψηλότερο) ή iOS (11.0 ή υψηλότερο).

ŠKODA ID

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ευρεία γκάμα όλων των χαρακτηριστικών της εφαρμογής, εγγραφείτε και συνδεθείτε με το ŠKODA ID σας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ŠKODA

ŠKODA CITIGO

Από το 2011

ŠKODA FABIA

Από το 2010

ŠKODA ROOMSTER

Από το 2010

ŠKODA RAPID

Από το 2012

ŠKODA OCTAVIA

Από το 2008

ŠKODA SUPERB

Από το 2008

ŠKODA YETI

Από το 2009

ŠKODA KAROQ

Από το 2017

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ SERVICE ΣΑΣ

Η επικοινωνία με το εξουσιοδοτημένο service αυτοκινήτων ŠKODA δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Στην εφαρμογή μπορείτε τώρα να αποθηκεύσετε τον προτιμώμενο συνεργάτη service σας και να του ζητήσετε ένα ραντεβού μόλις σε λίγα δευτερόλεπτα.

Αν πλησιάζει η λήξη του διαστήματος service σας ή η κίτρινη προειδοποιητική λυχνία αναβοσβήνει, είναι ώρα να κανονίσετε ένα ραντεβού με τον προτιμώμενό σας συνεργάτη και να απολαύσετε την ανώτερη εμπειρία εξυπηρέτησης μέσω της εφαρμογής. Αν εμπλακείτε σε ατύχημα ή ανάβει η κόκκινη προειδοποιητική λυχνία, πραγματοποιήστε την ΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ, για να λάβετε αμέσως προσωποποιημένη, επαγγελματική βοήθεια. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να καλέσετε την οδική βοήθεια όπου καθοδηγείστε μέσω της εφαρμογής. Η γραμμή εξυπηρέτησης λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Είμαστε πάντα στο πλευρό σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Πώς εγκαθιστάτε την εφαρμογή ŠKODA Connect LITE; Είναι πολύ εύκολο και θα χρειαστούν το πολύ 5 έως 10 λεπτά. Σε αυτό το σύντομο video θα σας δείξουμε βήμα - βήμα πώς λειτουργεί η εφαρμογή και πως μπορεί να διευκολύνει τη ζωή σας. Ας ρίξουμε μια ματιά.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η εφαρμογή ŠKODA Connect LITE είναι διαθέσιμη σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες προς το παρόν, μεταξύ των οποίων : Φινλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σερβία, Βοσνία, Ρουμανία, Κανάριες Νήσοι και Ισπανία. Σταδιακά θα την επεκτείνουμε επίσης σε άλλες αγορές. Θα είναι διαθέσιμη και στη χώρα σας σύντομα; Επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο έμπορο ŠKODA της περιοχής σας για να μάθετε περισσότερα.

ΔΩΡΕΑΝ ΛΗΨΗ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ DATA PLUG ΣΑΣ

Χρειάζεστε επίσης το Data Plug για να μπορεί να λειτουργεί η εφαρμογή ŠKODA Connect LITE στο αυτοκίνητό σας. Η σύνδεσή του απαιτεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και θα μπορέσετε να το κάνετε μόνοι σας. Μπορείτε να το βρείτε στον εξουσιοδοτημένο έμπορο ŠKODA της περιοχής σας. Ενδιαφέρεστε για το προϊόν; Επικοινωνήστε μαζί μας.