Οι εταιρείες έχουν τις δικές τους ανάγκες και απαιτήσεις που μπορούν να καλύπτονται μόνο με μια προσαρμοσμένη λύση. Η Škoda μπορεί και καλύπτει όλες τις απαιτήσεις. Είτε η εταιρεία σας είναι παγκόσμιου βεληνεκούς είτε λειτουργεί μόνο σε μία χώρα. Ανεξάρτητα από τη βιομηχανία, στην οποία ανήκετε. Τα οχήματα Škoda πωλούνται σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο και η μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών μας, μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε ανάγκη, είτε πρόκειται να ανανεώσετε τον στόλο σας είτε να δημιουργήσετε έναν εντελώς καινούργιο.

Πως να γίνετε ένας από τους πελάτες μας

Πελάτες που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με εμάς, μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας απευθείας:

Škoda Fleet Sales Team

Ηλίας Κατσάκος

Group Key Account Manager

Τηλέφωνο: +30 210 9981187 - 6980584665

Email: ilias.katsakos@kosmocar.gr

 

Έφη Γεωργοπούλου

Group Key Account Manager

Τηλέφωνο: +30 210 9981133 - 6978488044

Email: efi.georgopoulou@kosmocar.gr

Γνωρίστε τη Škoda

Η Škoda Auto είναι η πέμπτη παλαιότερη μάρκα οχημάτων. Η ιστορία της Škoda ξεκίνησε σε δύο τροχούς, άρχισε με την κατασκευή ποδηλάτων και μοτοσικλετών, συνέχισε με την παραγωγή αυτοκινήτων, και συνεχίζει εδώ και περισσότερα από 125 χρόνια. Από το 1991, η Škoda Auto είναι μέλος του Ομίλου Volkswagen.

Η πολυετής εμπειρία μας στις πωλήσεις σε πελάτες με στόλους, σε συνδυασμό με μια πλούσια γκάμα μοντέλων προς επιλογή, μας καθιστά τον ιδανικό συνεργάτη για όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.