Με την εφαρμογή Ημερολόγιο, έχετε τον έλεγχο στο πρόγραμμα σας! Εάν ξοδεύετε πολύ χρόνο στο δρόμο, αυτή η εφαρμογή είναι για εσάς. Αφήστε το κινητό σας και διαχειριστείτε τα ραντεβού σας μέσω της οθόνης infotainment. Αποκτήστε την εφαρμογή χωρίς χρέωση. Συνδεθείτε με το Google λογαριασμό σας και δεν θα χάσετε άλλες συναντήσεις!

Λειτουργίες Εφαρμογής

Διαγράψτε τα ραντεβού σας από την οθόνη του infotainment

 

Τηλεδιάσκεψη στο αυτοκίνητο

 

Πλοήγηση στα σημεία συνάντησης

 

Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή

Κατεβάστε την εφαρμογή και εγκαταστήστε τη στο σύστημα infotainment του αυτοκινήτου σας. Πώς;

Εγκατάσταση μέσω του infotainment

Εγκατάσταση μέσω της διαδικτυακής πύλης Škoda Connect

Διαθεσιμότητα για το Škoda σας

Μπορείτε να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα της εφαρμογής για το Škoda σας εδώ. Η εφαρμογή Ημερολόγιο (Calendar) είναι διαθέσιμη για αυτοκίνητα που διαθέτουν συστήματα infotainment Amundsen ή Columbus τελευταίας γενιάς και ενεργοποιημένες υπηρεσίες Škoda Connect. Το αυτοκίνητο πρέπει επίσης να είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο μέσω hotspot από κινητό τηλέφωνο είτε μέσω δεδομένων Cubic. Για να λειτουργήσει η εφαρμογή, πρέπει να γίνει σύνδεση με το Google λογαριασμό σας.

Περισσότερες εφαρμογές για το σύστημα infotainment

Προσθέστε στο σύστημα infotainment του οχήματος σας, μία από τις διαθέσιμες εφαρμογές για να δώσετε στο ταξίδι σας τη δική σας διάσταση! Μη χάσετε ξανά κάποια συνάντηση, μάθετε τα τελευταία νέα και προετοιμαστείτε για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στον προορισμό σας.