Πρώτη θέση και βραβείο στο ŠKODA KAROQ για το design του

30. října 2017
Το ŠKODA KAROQ κερδίζει το τίτλο του πιο όμορφου compact SUV της χρονιάς

​• Το ŠKODA KAROQ κερδίζει το τίτλο του πιο όμορφου compact SUV της χρονιάς

• Αναδείχθηκε πρώτο σε ψηφοφορία των αναγνωστών του «auto motor und sport» στη Γερμανία, κερδίζοντας το βραβείο «Autonis»

• Το ŠKODA KAROQ συγκέντρωσε το 28,7% των ψήφων, ανάμεσα σε 17 μοντέλα

​Στην καθιερωμένη, ετήσια ψηφοφορία, οι αναγνώστες του γερμανικού περιοδικού «auto motor und sport» ανέδειξαν το νέο ŠKODA KAROQ σαν το καλύτερο σχεδιαστικά στην κατηγορία των compact SUV. Το KAROQ κατάφερε να επικρατήσει ανάμεσα σε 17 ανταγωνιστικά μοντέλα και να κερδίσει το πολυπόθητο βραβείο «Autonis».

Στη ψηφοφορία για το 17ο «Autonis», 88 νέα μοντέλα που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους 12 μήνες διεκδίκησαν τον τίτλο σε 10 διαφορετικές κατηγορίες. Η κατηγορία των compact SUV / off-road οχημάτων ήταν η πιο ανταγωνιστική με τη συμμετοχή 18 μοντέλων. Το ŠKODA KAROQ απέσπασε το 28,7% των 16.600 ψήφων, εξασφαλίζοντας τον τίτλο του πιο ωραίου σχεδιαστικά μοντέλου ανάμεσα σε όλα τα SUV.

"Είμαστε περήφανοι που το ŠKODA KAROQ ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του «auto motor und sport» σαν το «καλύτερο σχεδιαστικά»", δήλωσε ο Κρίστιαν Στρούμπε (Christian Strube), Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για την Τεχνική Ανάπτυξη της ŠKODA AUTO. "Το βραβείο «Autonis» είναι μια επιβεβαίωση της δουλειάς μας, ενώ παράλληλα αποτελεί κίνητρο για να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στο σχεδιαστικό προφίλ των μοντέλων μας", πρόσθεσε ο Strube.

Ο δυναμικός αλλά κάθε άλλο παρά ψυχρός σχεδιασμός του ŠKODA KAROQ, με τις ξεκάθαρες γραμμές του, είναι χαρακτηριστικός της νέας φιλοσοφίας της μάρκας για το design των SUV της. Ο τρόπος που έχουν σχεδιαστεί οι εμπρός προβολείς, το πώς αυτοί «δένουν» σχεδιαστικά με την εντυπωσιακή μάσκα, οι μικρές προεξοχές σε διάφορα σημεία σε συνδυασμό με την κλίση που δημιουργείται στην γραμμή της οροφής, αποτελούν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του design του KAROQ. Αν προστεθεί σε αυτά η γραμμή tornado (ανεμοστρόβιλου), η οποία εκτείνεται από τα μπροστινά φτερά μέχρι τα πίσω φώτα, με τους θόλους των τροχών να επικαλύπτονται από τα φαρδιά διακοσμητικά πάνελ - ένα τυπικό οπτικό χαρακτηριστικό των SUV της ŠKODA - συμπληρώνεται η σχεδιαστική ταυτότητα του νέου KAROQ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το design του KAROQ θα γίνει ακόμα πιο συναρπαστικό, καθώς από την Άνοιξη του 2018, αυτό θα είναι το πρώτο μοντέλο της μάρκας που θα διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων με πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης και παραμετροποίησης απο τον οδηγό.

Πιο Πρόσφατα Νέα