Το νέο ŠKODA KAROQ στο Athens Metro Mall

24. května 2018
Το νέο ŠKODA KAROQ βρίσκεται ήδη στο Athens Metro Mall

• Το νέο ŠKODA KAROQ βρίσκεται ήδη στο Athens Metro Mall, όπου και θα παραμείνει στη διάθεση των επισκεπτών, για τις επόμενες 3 εβδομάδες

• Δυνατότητα test-drive για τους ενδιαφερόμενους κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Το νέο ŠKODA KAROQ, το ολοκαίνουργιο compact SUV της ŠKODA, εκτίθεται ήδη στο Athens Metro Mall, το μεγάλο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, όπου και θα παραμείνει για περίπου 3 εβδομάδες. Το νέο μοντέλο θα είναι καθημερινά στη διάθεση των επισκεπτών του κέντρου, οι οποίοι μπορούν να το δουν από κοντά, να θαυμάσουν το ξεχωριστό του design και να εντυπωσιαστούν από τις πάμπολλες Simply Clever λύσεις που διαθέτει. Πρόκειται για στοιχεία εξοπλισμού του KAROQ που ξαφνιάζουν με την πρωτοτυπία και τη χρηστικότητά τους και – κυρίως – κάνουν πιο εύκολη και άνετη τη ζωή οδηγού και επιβατών.

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις προηγμένες τεχνολογίες του μοντέλου σε επίπεδο συνδεσιμότητας και ασφάλειας αλλά και να πληροφορηθούν για τις μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές της ŠKODA, διαθέσιμες στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της.

Ίσως το πιο σημαντικό, ένας στόλος από ŠKODA KAROQ, τόσο με τον πετρελαιοκινητήρα των 1.600 κ.εκ. όσο και με τους δύο βενζινοκινητήρες, των 1.000 και 1.500 κ.εκ., είναι διαθέσιμος για test-drive κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Την παρουσία της ŠKODA στο Athens Metro Mall συμπληρώνουν μία ŠKODA FABIA Cup Edition, μία OCTAVIA με κινητήρα φυσικού αερίου – CNG και ένα SUPERB, τα οποία βρίσκονται παρκαρισμένα έξω από την κεντρική είσοδο του εμπορικού κέντρου.

Το ŠKODA KAROQ θα βρίσκεται στο Athens Metro Mall, στη Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, στον Άγιο Δημήτριο, μέχρι και την Τρίτη 12 Ιουνίου. Τα KAROQ που βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο είναι διαθέσιμα για test-drive κάθε Παρασκευή 4.00 - 9.00 μ.μ. και Σάββατο 10.00 π.μ. - 08.00 μ.μ.. Φυσικά, είναι διαθέσιμα για test-drive καθημερινά, όπως και όλη η γκάμα της μάρκας, στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Kosmocar-ŠKODA σε όλη την Ελλάδα

Πιο Πρόσφατα Νέα