Το ŠKODA KAROQ συμμετέχει και ROQ-άρει στο EJEKT Festival

29. června 2018
Η ŠKODA ήταν ένας από τους χορηγούς του EJEKT Festival, του κορυφαίου open air μουσικού φεστιβάλ της Αθήνας, που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι

• Η ŠKODA ήταν ένας από τους χορηγούς του EJEKT Festival, του κορυφαίου open air μουσικού φεστιβάλ της Αθήνας, που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι

• Το νέο ŠKODA KAROQ και ένα έξυπνα σχεδιασμένο happening της ŠKODA, χάρισαν μοναδικές στιγμές στους μουσικόφιλους που απολάμβαναν διάσημους καλλιτέχνες

Η ŠKODA ήταν ένας από τους χορηγούς του EJEKT Festival, που διοργανώθηκε το Σάββατο που μας πέρασε στην Πλατεία Νερού, στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου! Το κορυφαίο open air μουσικό φεστιβάλ της Αθήνας, συγκέντρωσε και εφέτος χιλιάδες μουσικόφιλους που απόλαυσαν τον περίφημο Nick Cave με τους The Bad Seeds και άλλους διάσημους καλλιτέχνες. Η ŠKODA ήταν εκεί με ένα μοναδικό happening, δίνοντας την ευκαιρία στους fans να ROQ-άρουν με το νέο της SUV, το ŠKODA KAROQ.

Ειδικά για το φεστιβάλ η ŠKODA είχε ετοιμάσει μια πρωτότυπη δράση, με τίτλο “ROQ YOUR SELF”. Προσκαλούσε και «προκαλούσε» τους fans να αποδείξουν εάν θα μπορούσαν να ανήκουν στο Hall of Fame θρυλικών rock stars, αφού με τη βοήθεια ενός τραμπολίνο, μπορούσαν να παρουσιάσουν σε ένα slow motion video το πώς θα ROQ-αραν με τον Nick Cave, on stage.

Υπό τον ήχο της μουσικής των Βρετανών Editors και Wolf Alice, του αμερικάνικου συγκροτήματος Protomartyr αλλά και του Έλληνα Jack Heart, είχαν φυσικά την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και το ŠKODA KAROQ, το αυτοκίνητο που είναι σχεδιασμένο για να μετατρέπει την κάθε μέρα σε μια νέα εμπειρία.

Παρών και ο instagrammer και aerial photographer Κώστας Σπαθής, που αποτύπωσε με το προσωπικό του στυλ στιγμιότυπα από το happening, αλλά και η ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου, που επικοινώνησε με ξεχωριστό τρόπο όλες αυτές τις μέρες στα social media, την παρουσία του ŠKODA KAROQ στο EJEKT Festival 2018.

Με δυναμική σιλουέτα και συναρπαστικό design, το νέο ŠKODA KAROQ πραγματικά ταίριαξε απόλυτα με το φεστιβάλ και το κοινό του. Mε τις απεριόριστες δυνατότητες επικοινωνίας και συνδεσιμότητας που προσφέρει αλλά και προηγμένες τεχνολογίες, μαγνήτισε το ενδιαφέρον των φίλων του φεστιβάλ, με εκατοντάδες από αυτούς να βγάζουν φωτογραφίες και να τις κοινοποιούν στα social media μέσα από το hashtag #ΚΑROQYOURWORLD.

Πιο Πρόσφατα Νέα