ŠKODA FABIA i-con: Μία hi-tech FABIA με μόλις 10.780 €

4. září 2018
Νέα ŠKODA FABIA i-con με κινητήρα 1.0 MPI 75 ίππων και με hi-tech σύστημα πολυμέσων

• Νέα ŠKODA FABIA i-con με κινητήρα 1.0 MPI 75 ίππων και με hi-tech σύστημα πολυμέσων

• Με υψηλής ανάλυσης έγχρωμη οθόνη αφής 8’’ που δίνει πρόσβαση σε σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας, Bluetooth, σύνδεση του κινητού με λειτουργία Mirror Link κλπ.

• Με πολύ πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού

• Με 10.780 € ή 119 €/μήνα με το ŠKODA Clever Plan

Η ŠKODA FABIA, ένα από τα πλέον καταξιωμένα μοντέλα της ελληνικής αγοράς, πλέον διαθέτει στη γκάμα της μία νέα έκδοση. Πρόκειται για τη FABIA i-con, με τον κινητήρα 1.0 MPI 75PS, η οποία διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες εκδόσεις κυρίως λόγω του hi-tech χαρακτήρα της. Το κύριο στοιχείο εξοπλισμού που κάνει την έκδοση αυτή ξεχωριστή είναι ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό, τελευταίας τεχνολογίας σύστημα infotainment που αναβαθμίζει πλήρως το εσωτερικό του μοντέλου, με την άνεση και τις ευκολίες που προσφέρει.

Το συγκεκριμένο Multimedia σύστημα διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, τεχνολογίας LCD, μεγέθους 8 ιντσών. Μέσω της οθόνης, οδηγός και συνοδηγός μπορούν να χειριστούν πληθώρα λειτουργιών όπως:

• Σύστημα πλοήγησης με χάρτη Ελλάδας και ελληνικό menu με δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης

• Κάμερα οπισθοπορείας

• Δυνατότητα σύνδεσης Mirror Link και Hot Spot με smartphone iOS και Android

• Δυνατότητα download εφαρμογών από το Google Play store

• Πρόσβαση και έλεγχο διαφόρων παραμέτρων του αυτοκινήτου

• Υποστήριξη όλων των γνωστών τύπων video και audio αρχείων όπως mpeg4, jpg, H264, avi, mp4 με πρόσβαση από θύρα USB ή SD κάρτα

• Ενσωματωμένο Bluetooth v4.0

Σε πιο τεχνικό επίπεδο, η LCD οθόνη έχει ανάλυση 1024x600 (HD), με καρδιά του συστήματος Multimedia έναν τετραπύρηνο 64μπιτο επεξεργαστή της INTEL. Το σύστημα διαθέτει άφθονη μνήμη 2GB και εσωτερικό σκληρό δίσκο χωρητικότητας 16GB. Επικοινωνεί με εξωτερικές μονάδες είτε με θύρα USB 2.0 είτε με κάρτα SD ενώ από τη θύρα USB μπορεί να «διαβάσει» σκληρό δίσκο χωτητικότητας έως 1ΤΒ!

Σε επίπεδο εξοπλισμού, η FABIA i-con, ενδεικτικά, εκτός άλλων διαθέτει προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα για έλεγχο της ευστάθειας, της πέδησης και της δυναμικής λειτουργίας, όλους τους κλασικούς αερόσακους συμπεριλαμβανομένου τύπου κουρτίνας για την προστασία της κεφαλής, με αυτόν του συνοδηγού να προσφέρει δυνατότητα απενεργοποίησης, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους / θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, air conditioning κλπ. Εξωτερικά, τον χαρακτήρα της νέας έκδοσης προδίδει ένα καλαίσθητο σήμα, το “i-con tech inside” που κάνει τη FABIA i-con να ξεχωρίζει και στο δρόμο.

Με δεδομένο τον πολύ πλούσιο εξοπλισμό, η ŠKODA FABIA i-con ως μία πλήρης και hi-tech πρόταση στην κατηγορία της, προσφέρεται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή. Έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής 10.780 € και μπορεί να αποκτηθεί πολύ εύκολα χάρη στο ŠKODA Clever Plan, με 119 €/μήνα, με 4 χρόνια εγγύηση, service, ασφάλιση και οδική βοήθεια.

Πιο Πρόσφατα Νέα