Η ŠKODA παρουσιάζει τη ŠKODA Team Greece 2019

26. března 2019
Η ŠKODA Team Greece 2019 είναι η επίσημη συμμετοχή της KOSMOCAR-ŠKODA σε δύο κορυφαίους αγώνες τριάθλου της χρονιάς, στην Ελλάδα, τη χρονιά που διανύουμε

• Η ŠKODA Team Greece 2019 είναι η επίσημη συμμετοχή της KOSMOCAR-ŠKODA σε δύο κορυφαίους αγώνες τριάθλου της χρονιάς, στην Ελλάδα, τη χρονιά που διανύουμε

• Η δημιουργία της ομάδας είναι μία απότιση φόρου τιμής στην ένδοξη ιστορία της μάρκας, η οποία είναι στενά συνυφασμένη με την ποδηλασία

• Οι αθλητές της ŠKODA Team Greece 2019 θα λάβουν μέρος στο IRONMAN®70.3®Greece, Costa Navarino και το Spetsathlon 2019

• Η KOSMOCAR-ŠKODA στηρίζει αυτούς τους δύο σημαντικούς αγώνες ως Official Car Partner, με ένα πλήρη στόλο από τα επιτυχημένα SUV μοντέλα της, KODIAQ και KAROQ

H πορεία της ŠKODA μέσα στα χρόνια, είναι συνυφασμένη με το ποδήλατο. Άλλωστε, το πρώτο ŠKODA που κατασκευάστηκε ποτέ ήταν δίτροχο, με την ιστορία της μάρκας να ξεκινά από την κατασκευή ποδηλάτων, πριν από 120 χρόνια. Ταυτόχρονα, μόλις πριν λίγες μέρες η ŠKODA Auto ανακοίνωσε ότι επεκτείνει την – εδώ και 15 χρόνια – χορηγία του Tour de France, του διάσημου ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας, μέχρι το 2023.

Με αφορμή αυτή τη στενή σχέση με την ποδηλασία, η KOSMOCAR-ŠKODA υπερήφανα παρουσιάζει για πρώτη φορά τη ŠKODA Team Greece 2019, υποστηρίζοντας τρεις σπουδαίους Έλληνες αθλητές, που με τις επιδόσεις τους πρωταγωνιστούν σε κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς διοργανώσεις.

Πρόκειται για τους :

Γαρέφη Χρήστο, Παγκόσμιο Πρωταθλητή Τριάθλου στην ηλικιακή κατηγορία 60-64. Ο Χρήστος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην κατηγορία του ενώ επόμενος μεγάλος στόχος του είναι η νίκη στο μεγαλύτερο αγώνα τριάθλου ΙRΟΝΜΑΝ Χαβάης το 2020, με παράλληλη κατάρριψη του ρεκόρ που αντέχει για περισσότερα από 6 χρόνια.

Μπουλμέτη Τζένη, δις Πρωταθλήτρια Τριάθλου. Η Τζένη είναι 6η στον κόσμο στην ηλικιακή κατηγορία 30-34 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα IRONMAN Χαβάης, θέση που θα επιχειρήσει να βελτιώσει τη φετινή χρονιά. Παράλληλα, είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και μητέρα 2 παιδιών.

Παπαγγελή Νίκο, Πανελλήνιο Πρωταθλητή Ποδηλασίας πίστας και δρόμου para-cycling. Ο Νίκος έχει σημειώσει σημαντικές πρωτιές ενώ κατατάχθηκε 6oς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πίστας που πραγματοποιήθηκε φέτος στην Ολλανδία. Απώτερος στόχος του η πρόκριση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, το 2020.

Οι τρείς διακεκριμένοι αθλητές απαρτίζουν την ποδηλατική ομάδα ŠKODA Team Greece 2019 και θα λάβουν μέρος σε δύο κορυφαίους αγώνες τριάθλου στη χώρα: το IRONMAN®70.3®Greece, Costa Navarino και το Spetsathlon 2019.

Η KOSMOCAR-ŠKODA στηρίζει αυτούς τους δύο σημαντικούς αγώνες ως Official Car Partner, με ένα πλήρη στόλο από τα πολύ επιτυχημένα SUV μοντέλα της: το KAROQ, που κατέκτησε τον τίτλο «Αυτοκίνητο του 2019» για την Ελλάδα και το KODIAQ, που αναδείχθηκε πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του, τη χρονιά που πέρασε.

Το IRONMAN®70.3®Greece, Costa Navarino, ο πρώτος αγώνας Ironman που διοργανώνεται στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στην Costa Navarino, την Κυριακή 14 Απριλίου 2019. Αποτελεί τον πιο απαιτητικό αγώνα τριάθλου, συνδυασμό πολλών δεξιοτήτων αλλά και αντοχής, καθώς περιλαμβάνει 1,9χλμ. κολύμπι, 90χλμ. ποδήλατο και 21,1χλμ. τρέξιμο, συνεχόμενα, χωρίς στάση ή ενδιάμεση διακοπή.

Το Spetsathlon 2019, θα πραγματοποιηθεί στις Σπέτσες, στις 10-11 Μαΐου 2019. Αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους ελληνικούς αγώνες τριάθλου, που πλέον έχει καταστεί θεσμός για τα αθλητικά δρώμενα της χώρας, καθώς πραγματοποιείται για 7η συνεχόμενη χρονιά, προσελκύοντας πάνω από 1.000 συμμετέχοντες σε όλα τα ηλικιακά γκρουπ.

Η ŠKODA θα είναι πάντα δίπλα σε κάθε προσπάθεια τόσο αθλητών όσο και μεγάλων διοργανώσεων. Και θα στηρίζει την αγωνιστικότητα, το αθλητικό πνεύμα και το πάθος που οδηγεί στη νίκη. Γιατί το πάθος είναι αυτό που οδηγεί και τη ŠKODA. Πάθος για τεχνολογία. Πάθος για καινοτομία. Πάθος για να κατασκευάζει αυτοκίνητα που παθιάζουν τους οδηγούς τους.

Πιο Πρόσφατα Νέα