Η ŠKODA στην 68η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης

10. září 2019
Η ŠKODA περνάει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης με τα CITIGOe iV και SUPERB iV, δίνοντας τους περίοπτη

• Η ŠKODA περνάει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης με τα CITIGOe iV και SUPERB iV, δίνοντας τους περίοπτη θέση στο περίπτερό της στην 68η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA 2019)

• Τα ολοκαίνουργια SCALA και KAMIQ παρουσιάζονται σε εκδόσεις MONTE CARLO με εμφανείς τις σπορ πινελιές

• Το φυσικό αέριο έχει την τιμητική του με εκδόσεις G-TEC διαφόρων μοντέλων της ŠKODA

Η ŠKODA παρουσιάζει στην 68η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA 2019) ηλεκτρικές και plug-in υβριδικές εκδόσεις μοντέλων της, δίνοντας μία πρόγευση από το εξηλεκτρισμένο μέλλον της μάρκας. Κυρίαρχη θέση στο περίπτερο κατέχουν τα νέα ŠKODA CITIGOe iV και ŠKODA SUPERB iV, με την ένδειξη iV να υποδηλώνει την αφοσίωση της ŠKODA στη σφαιρική προσέγγιση της ηλεκτροκίνησης και τη σαφή πρόθεσή της να την καταστήσει προσιτή στον καθένα, πιστή στις παραδοσιακές αξίες της μάρκας.

Και ενώ τα δύο ηλεκτρικά/υβριδικά μοντέλα απέχουν μόλις λίγες εβδομάδες από την έναρξη της παραγωγής τους, οι εκδόσεις MONTE CARLO των ολοκαίνουργιων SCALA και KAMIQ έχουν αντίστοιχα εμφατική παρουσία στο περίπτερο της ŠKODA, υπογραμμίζοντας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τη σπορ παράδοση της μάρκας. Με έντονες σπορ πινελιές δίνουν υπόσχεση για αρκετές συγκινήσεις και απολαυστικές διαδρομές σε όσους επιλέξουν είτε το νέο πεντάθυρο μικρομεσαίο χάτσμπακ είτε το compact SUV που μόλις λανσαρίστηκε.

Τέλος, το περίπτερο της ŠKODA φιλοξενεί και G-TEC εκδόσεις διαφόρων μοντέλων της μάρκας. Με τον όρο αυτό περιγράφονται στη ŠKODA τα μοντέλα που χρησιμοποιούν το φυσικό αέριο ως καύσιμο, προφέροντας πολύ οικονομική οδήγηση χωρίς κανένα συμβιβασμό στην οδηγική απόλαυση ή την πρακτικότητα.

Πιο Πρόσφατα Νέα