Πρώτα σκίτσα της νέας ŠKODA OCTAVIA RS iV

5. února 2020
Τα επίσημα σκίτσα που έδωσε στη δημοσιότητα η ŠKODA αποκαλύπτουν την κορυφαία σπορ έκδοση της τέταρτης γενιάς OCTAVIA

• Τα επίσημα σκίτσα που έδωσε στη δημοσιότητα η ŠKODA αποκαλύπτουν την κορυφαία σπορ έκδοση της τέταρτης γενιάς OCTAVIA

• Το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της οικογένειας RS της ŠKODA συνδυάζει βέλτιστη απόδοση και επιδόσεις

• Σπορ στοιχεία τονίζουν το δυναμικό σχεδιασμό του δημοφιλέστερου μοντέλου της ŠKODA

Η ŠKODA έδωσε στη δημοσιότητα τρία επίσημα σκίτσα που δείχνουν το αμάξωμα της νέας ŠKODA OCTAVIA RS iV, της κορυφαίας έκδοσης της τέταρτης γενιάς OCTAVIA, η οποία θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στις 3 Μαρτίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Τα μαύρα λογότυπα RS δίνουν έμφαση στο δυναμικό σχεδιασμό του best-seller της ŠKODA, του οποίου οι διαστάσεις έχουν ελαφρώς αυξηθεί σε σχέση με του προκάτοχού του. Ως το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο ŠKODA RS, η OCTAVIA RS iV έχει ένα μοναδικό τρόπο που συνδυάζει οικογενειακές ανέσεις με σπορ επιδόσεις.

Είκοσι χρόνια μετά το ντεμπούτο της πρώτης OCTAVIA RS, η ŠKODA OCTAVIA RS iV είναι έτοιμη να εγκαινιάσει το επόμενο κεφάλαιο ενός πολύ πετυχημένου μοντέλου. Η OCTAVIA RS είναι εξαιρετικά δημοφιλής στις βασικές ευρωπαϊκές αγορές ŠKODA, ήτοι στη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελβετία, όπου μία στις πέντε OCTAVIA που παραδόθηκε σε πελάτες τα τελευταία χρόνια ήταν RS. Οι οδηγοί που την επιλέγουν εκτιμούν καθημερινά τους γενναιόδωρους χώρους, την οδηγική απόλαυση και τις δυναμικές επιδόσεις. Το plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης αποδίδει 245 PS την ίδια στιγμή που εξασφαλίζονται εξαιρετική οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές CO2.

Τα σκίτσα αποκαλύπτουν τόσο την OCTAVIA RS iV Grand Coupe όσο και τη δυναμική Sportswagon έκδοση. Ανάμεσα στα ελκυστικά σχεδιαστικά στοιχεία περιλαμβάνονται η χαρακτηριστική ŠKODA μάσκα σε μαύρο χρώμα, το μπροστινό σπορ μέρος με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα και τις τονισμένες μαύρες λεπτομέρειες. Οι μεγάλες ζάντες αλουμινίου, οι διαχύτες στο μπροστινό και πίσω μέρος και τo σπόιλερ στην πόρτα του πορτμπαγκάζ στην έκδοση Grand Coupe και ψηλότερα στην οροφή στη Sportswagon, υπογραμμίζουν το δυναμικό παρουσιαστικό της OCTAVIA RS iV.

Πιο Πρόσφατα Νέα