Η ŠKODA κατακτά το βραβείο “CompanyBest 2020”

24. listopadu 2020
Το βραβείο “CompanyBest 2020”, του ανεξάρτητου δημοσιογραφικού οργανισμού AutoBest, απονέμεται στη ŠKODA AUTO

• Το βραβείο “CompanyBest 2020”, του ανεξάρτητου δημοσιογραφικού οργανισμού AutoBest, απονέμεται στη ŠKODA AUTO

• Η βράβευση αυτή αναγνωρίζει την ανάπτυξη της ŠKODA στις διεθνείς αγορές και την παρουσίαση και εφαρμογή καινοτόμων διαδικασιών που βελτιώνουν την παραγωγική διαδικασία και εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του πελάτη

• Ανάμεσα στους 31 έγκριτους δημοσιογράφους του AutoBest συμμετέχει και ο Γιάννης Σταυρόπουλος από την Ελλάδα και το διαδικτυακό/έντυπο “motori”

• Η ŠKODA OCTAVIA βρίσκεται ήδη στην τελική λίστα των υποψήφιων μοντέλων για το βραβείο “Best Buy Car of Europe 2021” του AutoBest

Ο ανεξάρτητος διεθνής οργανισμός AutoBest, που αποτελείται από 31 έγκριτους δημοσιογράφους αυτοκινήτου από ισάριθμες ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσά τους και ο κ. Γιάννης Σταυρόπουλος από την Ελλάδα και το διαδικτυακό/έντυπο “motori”, απονέμει το βραβείο “CompanyBest 2020” στη ŠKODA AUTO. Σύμφωνα με ανακοίνωση του AutoBest, το βραβείο απονέμεται ως «αναγνώριση της δυναμικής ανάπτυξης της ŠKODA σε πολλές αγορές παγκοσμίως και των καινοτόμων διαδικασιών που έχει παρουσιάσει στην παραγωγή οχημάτων». Αξίζει να αναφερθεί ότι η ŠKODA OCTAVIA βρίσκεται ήδη στην τελική φάση του AutoBest, ως ένα από τα υποψήφια μοντέλα για το βραβείο “Best Buy Car of Europe 2021”, του πιο προβεβλημένου ετήσιου βραβείου του οργανισμού.

Το βραβείο CompanyBest 2020 αποτελεί επιβράβευση της εντυπωσιακής ανάπτυξης της ŠKODA στις διεθνείς αγορές και της εφαρμογής καινοτόμων ιδεών στην παραγωγή. Εκτός από το έργο ψηφιοποίησης «dProduction» που έχει ολοκληρωθεί και εφαρμόζεται ήδη στο εργοστάσιο του Kvasiny, καθοδηγώντας ψηφιακά το εργατικό δυναμικό στην παραγωγή, την τεκμηρίωση και τον ποιοτικό έλεγχο, τα μέλη του AutoBest επαίνεσαν επίσης τον τρόπο με τον οποίο η μάρκα έχει υλοποιήσει στη Mladá Boleslav την ταυτόχρονη κατασκευή μοντέλων που βασίζονται σε δύο τελείως διαφορετικές πλατφόρμες, τις MQB και MEB, μία για «συμβατικά» και μία για ηλεκτρικά οχήματα αντίστοιχα, σε μία κοινή γραμμή παραγωγής. Επιπλέον, η ŠKODA OCTAVIA, το μοντέλο με τις καλύτερες πωλήσεις της μάρκας, είναι ένας από τους φιναλίστ για το "Best Buy Car of Europe 2021", με το νικητή να ανακοινώνεται στα μέσα Δεκεμβρίου.

Αναλύοντας το σκεπτικό της απονομής του βραβείου «CompanyBest 2020» στη ŠKODA AUTO, τα μέλη του AutoBest σχολίασαν την εντυπωσιακή αύξηση του μεριδίου αγοράς της μάρκας και τον αριθμό των νέων ταξινομήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο. Το πάνελ επαίνεσε επίσης τη ŠKODA για τον ελκυστικό σχεδιασμό των μοντέλων της, την προσθήκη στη γκάμα της λύσεων που εστιάζουν στις ανάγκες του πελάτη, τα πρακτικά χαρακτηριστικά Simply Clever της μάρκας και τις τεχνολογικές της καινοτομίες. Η ŠKODA κέρδισε επίσης τους κριτές με την ικανότητά της στη διαδικασία παραγωγής. Στο εργοστάσιο στη Mladá Boleslav, η ŠKODA ξεκίνησε την παραγωγή του ENYAQ iV, το οποίο βασίζεται στην πλατφόρμα ΜΕΒ για ηλεκτρικά μοντέλα παράλληλα με τα μοντέλα OCTAVIA και KAROQ που βασίζονται στην MQB, το ένα δίπλα στο άλλο, στην ίδια γραμμή παραγωγής και με μέγιστη ευελιξία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ŠKODA κερδίζει κάποια διάκριση από τον οργανισμό AUTOBEST για δεύτερη συνεχή χρονιά. Πέρυσι, η Laura, η ψηφιακή βοηθός του οδηγού μέσω του συστήματος Infotainment, τιμήθηκε με το βραβείο «SmartBest», καθώς θεωρήθηκε η καινοτομία της χρονιάς, κερδίζοντας τον ανταγωνισμό στον τομέα της αλληλεπίδρασης μεταξύ του οδηγού και της τεχνητής νοημοσύνης.

Πιο Πρόσφατα Νέα