Η Kosmocar-ŠKODA δίπλα στον Νίκο Παπαγγελή - Τόκιο 2020

10. srpna 2021

Η Kosmocar-ŠKODA, υπερήφανος υποστηρικτής του πρωταθλητή ποδηλασίας Νίκου Παπαγγελή, βρίσκεται δίπλα του και στην προσπάθειά του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Η Kosmocar-ŠKODA, υπερήφανος υποστηρικτής του πρωταθλητή ποδηλασίας Νίκου Παπαγγελή, βρίσκεται δίπλα του και στην προσπάθειά του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Με την 7η θέση που πέτυχε στην ατομική χρονομέτρηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Λισαβόνας, ο ποδηλάτης από την Πάτρα κατέκτησε την πολυπόθητη πρόκριση και θα συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 ως ένας από τους νεότερους αθλητές στο αγώνισμα της ποδηλασίας.

Εν όψει της συμμετοχής του, ο Νίκος Παπαγγελής δήλωσε: «Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο ήταν ένα όνειρο ζωής για εμένα και ένας στόχος για τον οποίο δούλεψα πολύ σκληρά τα τελευταία χρόνια. Ανυπομονώ να βρεθώ στη γραμμή εκκίνησης.»

Η Kosmocar-ŠKODA στο πρόσωπο του Νίκου Παπαγγελή, έχει διακρίνει τις ίδιες αξίες που χαρακτηρίζουν και τη ŠKODA: πάθος για πρόοδο και καινοτομία, συνεχής βελτίωση και κατάρριψη ρεκόρ, ποιότητα και υψηλό επίπεδο απόδοσης σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας.

Ο κ. Μάνος Δρακωτός, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar-ŠKODA, δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη συμμετοχή του Νίκου Παπαγγελή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς, που είμαστε συνοδοιπόροι του σε αυτό το σπουδαίο ταξείδι και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.»

Η Kosmocar-ŠKODA, στο πλαίσιο της υποστήριξης του Νίκου Παπαγγελή και ως χορηγός μετακίνησης του αθλητή, του έχει παραχωρήσει ένα ŠKODA KAROQ που του προσφέρει τους χώρους, τις ανέσεις και τις ευκολίες που χρειάζεται για την απρόσκοπτη προετοιμασία του για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Εν όψει της αναχώρησής του για το Τόκιο, ο Νίκος Παπαγγελής είχε την ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία με το ŠKODA ENYAQ iV, το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό SUV της μάρκας, που με το «πράσινο» περιβαλλοντικό αποτύπωμά του, έρχεται σε πλήρη αρμονία με το άθλημα της ποδηλασίας, στο οποίο θα εκπροσωπήσει ο αθλητής τη χώρα μας.

Πιο Πρόσφατα Νέα