Διαδικτυακή παγκόσμια πρεμιέρα του ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV

28. ledna 2022

Η ŠKODA προσθέτει ένα κομψό coupé μοντέλο στην οικογένεια ENYAQ iV

• Η ŠKODA προσθέτει ένα κομψό coupé μοντέλο στην οικογένεια ENYAQ iV

• Η αποκάλυψη του νέου μοντέλου θα γίνει διαδικτυακά στο https://SKODA-virtual-event.com/ τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στις 17.00 και θα είναι ανοικτή στο κοινό

• Σε ζωντανή μετάδοση η παρουσίαση και στα social media της ŠKODA AUTO

• Κάποια videos είναι ήδη διαθέσιμα στο SKODA-virtual-event.com, δίνοντας μία πρόγευση του νέου μοντέλου

Η ŠKODA AUTO θα αποκαλύψει το ολοκαίνουργιο ENYAQ COUPÉ iV, σε μία διαδικτυακή παγκόσμια πρεμιέρα, την προσεχή Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022, στις 17.00 ώρα Ελλάδας. Η εκδήλωση, παραδοσιακά οργανωμένη για τον ειδικό Τύπο, θα είναι στην προκειμένη περίπτωση ανοικτή και στο κοινό, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους της ŠKODA αλλά και όσους ενδιαφέρονται γενικότερα για τη σύγχρονη αυτοκίνηση και ειδικά την ηλεκτροκίνηση, να γνωρίσουν το νέο μοντέλο. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί live στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση https://SKODA-virtual-event.com/ . Το website βρίσκεται ήδη «στον αέρα», προβάλλοντας μία σειρά από videos που προσφέρουν μία πρόγευση του νέου μοντέλου. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί live και στα social media κανάλια της ŠKODA (Facebook και Twitter).

Από το πρώτο υλικό που έχει δώσει στη δημοσιότητα η ŠKODA AUTO, το ENYAQ COUPÉ iV ξεχωρίζει από τον κορυφαίο του αεροδυναμικό συντελεστή, Cd 0,234, όπως παρουσιάζεται και στο video https://vimeo.com/656609330 . Πρόκειται για το νέο μέλος στην οικογένεια ENYAQ iV μοντέλων, που περιλαμβάνει τα πρώτα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της ŠKODA που βασίζονται στην αρθρωτή πλατφόρμα για την ηλεκτροκίνηση (MEB) του Volkswagen Group. Τα ENYAQ iV διαθέτουν προηγμένα ηλεκτρικά κινητήρια συστήματα και μπαταρίες, με εξαιρετική ενεργειακή απόδοση που προσφέρουν αυτονομία που ξεπερνά τα 525 χιλιόμετρα. Ξεχωρίζουν από το εμπνευσμένο, αεροδυναμικό εξωτερικό design, το μοντέρνο εσωτερικό που λανσάρει τη νέα φιλοσοφία Design Selections, την ευρεία χρήση ανακυκλωμένων υλικών, τους άφθονους χώρους για επιβάτες και αποσκευές και φυσικά τις πάμπολλες Simply Clever λύσεις για την ευκολία και άνεση οδηγού και επιβατών.

Πιο Πρόσφατα Νέα