Tour de France

29. června 2018
Η ŠKODA είναι ο επίσημος συνεργάτης και η επίσημη μάρκα αυτοκινήτου του Tour de France, από το 2004.

ŠKODA – ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ TOUR DE FRANCE

Η ŠKODA γεννήθηκε πάνω σε ποδήλατο, πολύ πριν έρθουν τα αυτοκίνητα. Έκτοτε είμαστε πάντα δίπλα στους ποδηλάτες. Φέτος είναι η 15η επέτειος χορηγίας μας του Tour de France, ενώ είμαστε επίσης υπερήφανος χορηγός του διάσημου Green Jersey για τον καλύτερο σπρίντερ.

Το Red Superb έχει κεντρικό ρόλο στη διοργάνωση. Ένα ŠKODA που έχει προσαρμοστεί τεχνολογικά σε ένα κινητό κέντρο εντολών, από όπου ο διευθυντής διαχειρίζεται το Tour.

Η οργάνωση ενός τόσο εντυπωσιακού event απαιτεί μεγάλη προσπάθεια. Για να δείξουμε την αφοσίωση και αγάπη μας προς τη διεθνή ποδηλασία, η ŠKODA θα είναι παρούσα με έναν στόλο 250 αυτοκινήτων που θα υποστηρίξει τους ποδηλάτες και θα διασφαλίσει ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ŠKODA ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ

Αγαπάμε την ποδηλασία, αυτό είναι γεγονός. Αυτή η σχέση αγάπης στους δύο τροχούς ξεκίνησε πριν από 120 χρόνια, όταν οι ιδρυτές της ŠKODA, οι μηχανικοί Laurin και Klement, σχεδίασαν μια σειρά από πρωτοποριακά ποδήλατα. Καθώς η τεχνολογία εξελισσόταν, ξεκίνησαν να φτιάχνουν αυτοκίνητα, αλλά η σχέση με το ποδήλατο δεν χάθηκε ποτέ.

Τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της ŠKODA περιλαμβάνουν μεγάλους χώρους αποσκευών, μοντέλα με τετρακίνηση, καθίσματα VarioFlex και αξεσουάρ, βάσεις ποδηλάτων και προστατευτικά λάσπης. Τα μοντέλα μας διαθέτουν πλήρη συνδεσιμότητα με χάρτες και εφαρμογές ποδηλασίας, όλα σχεδιασμένα ώστε οι ποδηλάτες να πηγαίνουν εκεί που θέλουν. Από την καθημερινή ποδηλασία μέχρι την υψηλή επαγγελματική κατηγορία, στη ŠKODA τα αυτοκίνητα και τα ποδήλατα πηγαίνουν μαζί.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ŠKODA ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ

Επιλέξτε τον εξουσιοδοτημένο έμπορο ŠKODA και ψάξτε για ρούχα ποδηλασίας, ποδήλατα, αξεσουάρ και το διάσημο ŠKODA Green Jersey.

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Εσείς αγαπάτε την ποδηλασία; Ανακαλύψτε το online περιοδικό με πρωτότυπες ιστορίες, εντυπωσιακά βίντεο και άρθρα για την ποδηλασία, από όλο τον κόσμο.

Πιο Πρόσφατα Νέα