ŠKODA VISION X

9. března 2018
Με χαρά σας ανακοινώνουμε ένα νέο μέλος, το οποίο θα έχουμε σύντομα κοντά μας και θα ανήκει στην οικογένεια των SUV.

ΤΟ CONCEPT ΤΟΥ VISION X

Το VISION X εισέρχεται δυναμικά στην κατηγορία των compact Crossovers, διαθέτει την πιο μοντέρνα και ξεχωριστή εμφάνιση που έχουμε δει ποτέ σε ŠKODA και κάποια extra χαρακτηριστικά που θα σας εντυπωσιάσουν ακόμα και όταν το βλέπετε ακίνητο.

Η λέξη που το χαρακτηρίζει είναι η μοναδικότητα, το VISION X συνδυάζει ιδανικά το δυναμικό εξωτερικό με τις έξυπνες λεπτομέρειες και τεχνολογίες του εσωτερικού. Με αυτόν τρόπο δικαιώνει και το όνομα του αφού διαθέτει όλους εκείνους τους παράγοντες που κάνουν τη διαφορά.

X-TRA ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΜΕ X-TRA ΧΩΡΟΥΣ

Με μια ματιά στο εσωτερικό γρήγορα παρατηρείτε την ευρυχωρία του και τις ακριβείς σχεδιαστικές του λεπτομέρειες. Διαθέτει όμως και μερικά κύρια και ολοκαίνουρια χαρακτηριστικά, όπως διάφανες φωτιζώμενες λωρίδες που διαπερνούν το ταμπλό, μία ŠKODA γραμμή μοτίβου περιγραμμάτων και μία ένδειξη της ενεργειακής ροής του αυτοκινήτου η οποία προβάλλεται σε μία κεντρική κονσόλα στο ταμπλό.

ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Το συγκεκριμένο concept διαθέτει έναν 1.5 TSI G-TEC τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, τετρακίνηση με ηλεκτρικό πίσω άξονα και με δυνατότητα καύσης φυσικού αερίου CNG. Όλα αυτά συμβάλλουν στη μείωση των ρύπων στα 89 g/km.

Ακόμη και όταν σταματάει η οδήγηση, το VISION X εξακολουθεί να προσφέρει ενθουσιασμό με τρεις διασκεδαστικές προσθήκες: ηλεκτρικό skateboard, κράνη ασφαλείας βραβευμένα για τη σχεδιάσή τους, καθώς και drone με ενσωματωμένη κάμερα για την καταγραφή της δράσης.

Πιο Πρόσφατα Νέα