ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Κάθε πελάτης είναι σημαντικός για εμάς.

Η εξόρμηση Diesel έχει σχέση με πολλά περισσότερα από απλούς κινητήρες. Αφορά σε κάθε μας πελάτη. Γι’ αυτό, μέχρι στιγμής έχουμε αναβαθμίσει με επιτυχία παγκοσμίως πάνω από εξακόσιες χιλιάδες αυτοκίνητα ŠKODA.

Αλλά δεν σταματήσαμε εκεί. Συνεχίσαμε την ανάπτυξη, τις δοκιμές και τους ελέγχους. Όλα τα τεχνικά μας μέτρα έχουν εγκριθεί από την Υπηρεσία Πιστοποίησης Οχημάτων (VCA) της Μεγάλης Βρετανίας, μετά από εξαντλητικές δοκιμές. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να εφαρμόσουμε το τεχνικό μέτρο σε όλους τους επηρεαζόμενους πετρελαιοκινητήρες ŠKODA.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ

Για την πλειονότητα των επηρεαζόμενων παραλλαγών κινητήρων, το τεχνικό μέτρο αποτελείται από μια αναβάθμιση λογισμικού, στην οποία συμπεριλαμβάνονται τα πιο πρόσφατα ευρήματα από τη συνεχιζόμενη εξέλιξη της διαδικασίας καύσης πετρελαίου, όπως, για παράδειγμα, ένα βελτιωμένο πρότυπο ψεκασμού. Ο καθαρός χρόνος εργασίας για αυτό το τεχνικό μέτρο θα είναι περίπου μισή ώρα.

Μόνο στους κινητήρες 1,6 λίτρων θα χρειαστεί επίσης να τοποθετηθεί μια συσκευή που ονομάζεται διορθωτής ροής. Ο χρόνος που απαιτείται για την εφαρμογή των τεχνικών μέτρων είναι λιγότερο από μία ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας και την εμπιστοσύνη σας στη μάρκα μας.


Συνήθεις ερωτήσεις (FAQs)

Μέτρο Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης

Οι αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές έχουν επιβεβαιώσει ότι η εφαρμογή των τεχνικών μέτρων δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου, τα στοιχεία εκπομπής CO2, την ισχύ του κινητήρα, τη μέγιστη ροπή ή τις εκπομπές θορύβου. Επιπρόσθετα στην εντατική εργασία που έγινε για την επιβεβαίωση των μέτρων από τον Όμιλο Volkswagen, οι αρχές διεξήγαγαν επίσης εκτεταμένες ανεξάρτητες δοκιμές, σε ορισμένες περιπτώσεις με τη βοήθεια εξωτερικών παρόχων τεχνικών υπηρεσιών.

Οι πελάτες, των οποίων τα αυτοκίνητα σχετίζονται με το τεχνικό μέτρο, μπορούν να είναι σίγουροι, ότι τα τεχνικά μέτρα θα εφαρμοστούν με επιτυχία. Όλες οι τιμές που σχετίζονται με την έκκριση τύπου συνεχίζουν να ισχύουν. Αυτό υπήρξε μια βασική προϋπόθεση για την έγκριση των τεχνικών μέτρων από τις αρχές.

Σε πολλές χώρες, όλοι οι πελάτες στα οχήματα των οποίων θα εφαρμοστεί το τεχνικό μέτρο, θα λάβουν μια γραπτή βεβαίωση σχετικά με το παραπάνω αφού επισκεφθούν το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ŠKODA

Όλοι οι πελάτες της ŠKODA με οχήματα για τα οποία έχει εγκριθεί το τεχνικό μέτρο, έχουν ήδη προσκληθεί να συμμετάσχουν στο τεχνικό μέτρο. Αν επιθυμείτε να διαπιστώσετε άμεσα, αν το συγκεκριμένοι όχημά σας επηρεάζεται από το τεχνικό μέτρο, χρησιμοποιήστε το εργαλείο μας ‚ «Ελεγκτής VIN», ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

Αν το εργαλείο «Ελεγκτής VIN» επιβεβαιώσει ότι το όχημά σας επηρεάζεται από το τεχνικό μέτρο, θα σας παρακαλέσουμε να επικοινωνήσετε με έναν εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη ŠKODA και να κλείσετε ένα ραντεβού το συντομότερο δυνατόν.

Το μέτρο θα διαρκέσει από 30 λεπτά έως 1 ώρα, ανάλογα με την έκταση των εργασιών και φυσικά σας παρέχεται δωρεάν. Θα σας παρακαλέσουμε για την κατανόησή σας, καθώς το τεχνικό μέτρο ενδέχεται να διαρκέσει λίγο παραπάνω για οργανωτικούς λόγους, ως αποτέλεσμα των επιχειρησιακών διαδικασιών. Για την αποφυγή τυχόν ταλαιπωρίας, η ŠKODA θα σας παρέχει, αν χρειαστεί, εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης δωρεάν, για τη διάρκεια εφαρμογής του μέτρου.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μία από τις παρακάτω δυνατότητες για να επικοινωνήσετε με την ŠKODA:


ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΓΡΑΜΜΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ DIESEL

Αριθμός τηλεφώνου: 210 9981091
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 8:00 – 18:00