Η MyŠKODA εφαρμογή διατίθεται διατίθεται για iOS και Android συσκευές. Η βασική λειτουργία του είναι να βοηθάει τον οδηγό σε διάφορες καθημερινές καταστάσεις. Μπορείτε να έχετε το εγχειρίδιο χρήσης του αυτοκινήτου σε ψηφιακή μορφή, πολλά videos με οδηγίες και να συνδέσετε το αυτοκίνητο με τον αγαπημένο σας εξουσιοδοτημένο έμπορο για να χρησιμοποιήσετε διάφορες άλλες υπηρεσίες.

Με το MyŠKODA μπορείτε πλέον να ρυθμίζετε την οθόνη του αυτοκινήτου και να επιλέγετε που θα εμφανίζεται το κάθε widget. Τα widgets αποτελούν τα πλήκτρα που σε "καλούν για δράση". Τώρα πια είναι πολύ εύκολο να έχετε όλες τις λειτουργίες που επιθυμείτε στις άκρες των δαχτύλων σας.

Δεν θα ήταν υπέροχο να ελέγχετε το αυτοκίνητό σας μέσω του κινητού σας; Με την εφαρμογή MyŠKODA, μπορείτε να κάνετε ακόμη περισσότερα...

PAUL - Ο ψηφιακός βοηθός σας
Η εφαρμογή διαθέτει έναν ψηφιακό βοηθό που σας καθοδηγεί και σας βοηθάει στις καθημερινές ανάγκες του αυτοκινήτου σας. Επιτηρεί το αυτοκίνητό σας όταν συνδέεστε, υπολογίζει τα καύσιμα, σας ενημερώνει για τον καιρό και την κίνηση στους δρόμους.

My Dealer
Επιλέξτε τον εξ. έμπορο που επιθυμείτε και δείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές του ή κλείστε ραντεβού μαζί του online μέσω email.

Οδική Βοήθεια
Καλέστε την οδική βοήθεια, και βρείτε το πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Το όχημά μου
Έχετε πρόσβαση σε ολοκληρωμένες πληροφορίες λειτουργίας, στο εγχειρίδιο χρήσης, και σε συστήματα πολυμέσων.

SCREENSHOTS

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ

App Store

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να κατεβάσετε την εφαρμογή

Google Play

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να κατεβάσετε την εφαρμογή

Έχετε πρόβλημα με την εφαρμογή ή έχετε κάποια ερώτηση;

Η ομάδα μας είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας.