Απολαύστε τα οφέλη της οδήγησης με την εφαρμογή MyŠkoda και ανακαλύψτε νέους τρόπους να ζείτε πιο έξυπνα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα smartphone και ένα αυτοκίνητο που διαθέτει υπηρεσίες Škoda Connect. Όλες οι σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητό σας θα βρίσκονται στα χέρια σας, ενώ θα μπορείτε να ελέγχετε απομακρυσμένα και μερικές από τις λειτουργίες του.

Κύρια χαρακτηριστικά MyŠkoda

Άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά

Η εφαρμογή MyŠkoda επιπλέον περιλαμβάνει πολλά ακόμα χρήσιμα χαρακτηριστικά, όπως:

  • Ψηφιακό πιστοποιητικό
  • Αυτόματη αφύπνιση
  • Widgets
  • και άλλα…

Διαφορές μεταξύ MyŠkoda και MyŠkoda Essentials

MyŠkoda

Είναι συμβατή με τα μοντέλα: Enyaq, Scala, Kamiq, Superb/Kodiaq/Karoq (παραγωγής από τον 7ο μήνα του 2020 και έπειτα) και τα τέταρτης γενιάς Octavia και Fabia.

App Store
Google Play

MyŠkoda Essentials

Είναι συμβατή με τα μοντέλα: eCitigo iV, τρίτης γενιάς Fabia και Octavia, Rapid και τα Karoq/Kodiaq/Superb (παραγωγής έως τον 6ο μήνα του 2020)


 
App Store
Google Play

Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή MyŠkoda Essentials μόλις η νέα εφαρμογή MyŠkoda είναι διαθέσιμη για το αυτοκίνητό σας, θα λάβετε ειδοποίηση για να προχωρήσετε στην εγκατάστασή της.

Τι χρειάζεστε

Το μόνο που χρειάζεστε για να απολαμβάνετε τα οφέλη που σας προσφέρει η εφαρμογή MyŠkoda είναι ένα smartphone ή tablet με λογισμικό iOS ή Android, με ενεργοποιημένες τις υπηρεσίες Škoda Connect.